Expeditie Robinson: onverwachte publiekslieveling wordt weggestuurd bij eilandraad Beeld Still
Expeditie Robinson: onverwachte publiekslieveling wordt weggestuurd bij eilandraadBeeld Still

Expeditie Robinson: onverwachte publiekslieveling wordt weggestuurd bij eilandraad

Tijd voor Expeditie Robinson met de oud-deelnemers. De sfeer zit er lekker in, iedereen heeft honger en Loiza is nog steeds KWAAD dat Saar naar huis is gestemd vorige week. Er is nog steeds geen samensmelting en ook nog steeds geen eten. Dat belooft wat.

Expeditie Robinson

Het kamp is van slag dat er een proef is en dus geen samensmelting. Eenmaal bij de proef is duidelijk dat er weer individueel gestreden gaat worden. De uitleg van de proef snappen de teamleden, maar de kijkers thuis niet (denk ik, toch? of ben ik de enige?). Uiteindelijk wint Wietze de proef en dus immuniteit. Loiza zat hem op de nek en nu zijn het weer beste vrienden ("Je hebt het helemaal zelf gedaan hoor, schat"). En dan moet bij de eilandraad toch Sterrin naar huis. Vindt ze niet erg, ze snapt het helemaal. Wat was dit een lieflijke aflevering (op de boosheid van Loiza na in het begin).

Wat Selien dacht

 1. JayJay en Sterrin begrijpen elkaar, zegt JayJay. Zou hij dan op haar stemmen als het moet?
 2. Do noemt de stellage 'fantastisch', ik zie een soort martelkamp.
 3. Dat vuur maken blijkt nog wel een ingewikkeld dingetje en dan moet het óók nog eens een touwtje doorbranden. Als iedereen hoog en breed bezig is, staat Do nog steeds te wachten tot het touwtje doorbrandt.
 4. Wietze gaat echt heel lekker en hard, maar Loiza gaat gelijk op met hem.
 5. Ja, best heftig als JayJay zegt: na 16 dagen maar 28 kcal per dag. 28! Hoe kun je er überhaupt nog zo bij staan?
 6. Hoe lief van Sterrin dat ze dan even bij Loiza gaat checken hoe het gaat, omdat ze het zo zwaar had met de proef.
 7. JayJay gooit er even een mooi gedicht in - sentimenteel hoor.
 8. En daarna is het tijd voor het dagelijkse rondje in de natuur van JayJay en Sterrin! Zo leuk. ZO LEUK. Ik wil een programma van hen (net als heel Twitter).
 9. Een 'den' om dat je er nog 'ben' - ik krijg toch een beetje wiebeltenen hiervan.
 10. Tijd voor de eilandraad! Sterrin zo lief: "Ik ben heel dankbaar dat ik weer een beetje vertrouwen in de mens heb en deurtjes heb opengezet."
 11. Mijn God wat lief: ze snapt het helemaal en ze is heel dankbaar. En JayJay geeft nog even een speech. Ik bedoel: wat is dit nou allemaal schattig.

Wat Twitter dacht

Beeld: Still RTL 4

Selien KosterStill

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden