Expeditie Robinson: 'Anouk is het níet eens met de keuze tijdens de eilandraad' Beeld Still
Expeditie Robinson: 'Anouk is het níet eens met de keuze tijdens de eilandraad'Beeld Still

Expeditie Robinson: 'Anouk is het níet eens met de keuze tijdens de eilandraad'

Vorige week: Sterrin deed de bizarre proef, Sieneke ging naar huis, Jasper van kamp Noord gaat met degene die weg is gestemd op .. naar Afvallerseiland. We zijn inmiddels op dag 11 en er is géén nieuw persoon gekomen op tweede kans eiland. Zin in!

Expeditie Robinson:

De meiden hebben het vóór de proef al over de eilandraad, want omdat er geen nieuwe deelnemers is bijgekomen, wordt het gegarandeerd in eigen vlees snijden. De proef die gespeeld moet worden, is in teamverband, maar ook individueel - iedereen van het team moet vier vlaggen omhoog hebben door emmertjes water halen en over een evenwichtsbalk heen lopen. JayJay is de eerste die de vlag omhoog weet te krijgen. Dan Wietze, dan Loek. En dan moet Sterrin nog. Niet alleen immuniteit voor de mannen + Sterrin, ook een zak groente was er voor de winnaar. JayJay kreeg deze en deelt hem met de hele groep. Ze gaan koken en 'maken er een "feestmaal" van'. Het gekonkel begint: want wie gaat er uit tijdens de eilandraad? Tijd voor de eilandraad. De immuniteitsring van Do wordt niet ingezet. En there goes Anouk.

Dit dacht Selien:

 1. Twee emmertjes water halen, twee emmertjes .. - hoe gaat dat nummer ook alweer?
 2. Prachtig rode tomaat, prachtige prei. Zelden in m'n leven zoiets moois gezien.
 3. Haha heel grappig als iemand valt tijdens de proef, hoor je plons en daarna 'k*t'.
 4. Kiek die mannen eens gaan joh, over die balk!!!!
 5. JayJay is, zoals Loek zegt, echt de mental coach van Sterrin. Hij praat haar erdoorheen en ik vind dit toch wel erg zoet.
 6. Als ik Sterrin was, was al ik al tien keer in huilen uitgebarsten.
 7. Hahaha, hoe blij Sterrin is als ze dan de vlag omhoog krijgt! Knuffelen met JayJay, met Wietze. Och, wat zoet!
 8. Nouja, zeg! Nu zijn ze dus níet blij dat ze gewonnen hebben? Want 'nu moet er in eigen vlees gesneden worden'. Wat een gelul zeg.
 9. Do is zich 'ongelooflijk bewust van het feit dat je iemands expeditie stopt' op de eilandraad. Ehm, ja. Da's wel de bedoeling eigenlijk...
 10. Anouk gaat voor konkelen en bondjes! Ze wil DO eruit stemmen. Maar ze snapt niet zo goed dat je eerst stemt en dan pas hoort of iemand immuniteit inzet (die Do dus nog heeft).
 11. Dus ze hebben een heel groot visnet in het water gehangen, een dag: GEEN EEN VIS! Hoe kan dat nou? Arme Loek en Wietze helemaal koud omdat ze een kwartier in het water hebben gelegen om dat net eruit te krijgen en dan heb je ook nog eens niks.
 12. JayJay en Sterring gaan samen de natuur in en Twitter gaat los: ze willen een nieuw programma, 'JayJay en Sterrin de natuur in.' Ook Sterrin heeft dat gevoel: 'Wij hebben ons miniprogramaatje in Expeditie Robinson.'
 13. Ik kan de uitspraak 'snijden in eigen vlees' niet meer horen!
 14. Om maar in de spreekwoorden en gezegdes met eten te blijven: een koekje van eigen deeg.
 15. Jasper en Anouk gaan samen naar afvallerseiland.

Dit dacht Twitter

Beeld: Still Expeditie Robinson RTL4

Selien KosterStill

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden