Esmee en Job uit Love Island in Eating With My Ex: ‘Ik dacht echt dat ik met jou oud zou worden’ Beeld Love Island
Esmee en Job uit Love Island in Eating With My Ex: ‘Ik dacht echt dat ik met jou oud zou worden’Beeld Love Island

Esmee en Job in Eating With My Ex: ‘Dacht dat ik met jou oud zou worden’

Nederland stikt schijnbaar nog steeds van de bekende ‘wrok-koesterende’ exen. Esmee en Job, die bekend werden door Love Island, zijn er daar twee van. In de derde aflevering van Eating With My Ex: Going Dutch is te zien hoe het ex-koppel eindelijk een openhartig gesprek heeft over hun failed relationship.

Er is immers maar weinig beter dan het stellen van pittige vragen tijdens een smakelijk drie gangen diner. Not.

Love Island

In 2021 winnen Job en Esmee samen het programma Love Island. Niks lijkt het zwaar verliefde reality-stel dan nog in de weg te staan, want de twee dachten écht elkaars ware liefdes te zijn. De klap is dan ook groot wanneer Job in 2022 kenbaar maakt de relatie niet meer te zien zitten.

Hoewel Esmee aangeeft daar kapot van te zijn geweest, denkt ze de oorzaak wel te weten. “Wij kwamen terug van Love Island en naar mijn idee was hij het écht voor mij. Ik was echt heel erg verliefd op hem”, begint ze. “Maar wij zijn echt in een soort sneltrein gestapt: heel snel samenwonen, heel snel heel veel. En op een gegeven moment werd het gevoel van zijn kant gewoon minder.”

De tekst gaat verder onder de video.

Dit waren de 7 slechtste Nederlandse inzendingen voor het Eurovisiesongfestival

“Niet elke act die we stuurden bleek even succesvol te zijn.”

Eating With My Ex

Esmee schoot in actie en probeerde haar relatie met Job te redden door van alles en nog wat voor hem te doen - in de hoop dat ook hij weer verliefd zou worden. Het gevolg: ze raakt zichzelf steeds meer kwijt en weet uiteindelijk niet eens meer wie ze nou eigenlijk is. Ze besluit de break-up te accepteren

Een lange tijd ging dat moeizaam, omdat een volledige radiostilte van Job's kant volgde. Om het nu écht af te kunnen sluiten, resten er toch nog wel een aantal belangrijke vragen die Esmee door hem beantwoord wil krijgen. Tijdens het diner staat vooral de vraag de vraag of Job Esmee volledig vergeten is centraal.

Quentin en Channah

Eerder was het bekendste EOTB-koppel (of nou ja, ex-koppel) te zien in het programma, namelijk Quentin en Channah. In deze aflevering deed Quentin een paar bijzonder uitspraken. Hij had namelijk niet zoveel liefs te zeggen over Channah tijdens de relatie.

De derde aflevering van ‘Eating With My Ex: Going Dutch’ is nu te zien op Discovery+.

Bron: Discovery+

Fabienne KamphuisLove Island

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden