Monica Geuze Beeld Brunopress
Monica GeuzeBeeld Brunopress

End of an era: Monica Geuze stopt met vloggen én is weer single

Na ruim 8 jaar actief te zijn geweest op YouTube uploadt Monica Geuze (27) een video met verdrietig nieuws: het is haar laatste vlog. Ze gaat na al die jaren dagelijks en wekelijks vloggen stoppen. Ook meldt ze dat haar relatie met Robbert Kroese voorbij is.

Ze was een van de eerste dagelijkse vloggers in Nederland, maar geeft aan alle ballen niet meer hoog te kunnen houden.

Alles gedeeld

Monica vertelt in de vlog dat ze het moeilijk vindt om alles te blijven delen. Acht jaar geleden begon ze met haar dagelijkse vlogs, waarin ze de kijker meeneemt in haar leven. Een paar jaar later besloot ze om daar een wekelijkse vlog van te maken. Van haar relatie met Lil Kleine, haar dj-carrière en de geboorte van haar dochter Zara-Lizzy. Alles was te zien op haar kanaal. Monica heeft in die jaren 545.000 abonnees binnen weten te halen, waar mensen haar trouw volgden.

Relatie uit

In haar laatste video maakt de vlogster ook bekend dat zij en haar vriend Robbert Kroese, met wie ze sinds 2021 samenwoonde, uit elkaar zijn. “Dat is een fase die verschrikkelijk kut is om doorheen te gaan”, zegt Monica. Ze baalt er enorm van dat ze haar laatste vlog zo enorm beladen moet eindigen, maar ze wil het wel eerlijk afsluiten. In haar vlog vertelt ze alles eindelijk bereikt te hebben op het gebied van werk, relatie en een prachtige dochter. Alles wat ze ooit had gewild en nu is ze ineens op haar zelf aangewezen.

Ook vraagt ze om alle privacy. Ze moet namelijk met Robbert gaan bekijken hoe ze het willen aanpakken met Zara-Lizzy, die Monica vier jaar geleden samen kreeg met haar ex-vriend Lars Veldwijk. Zara-Lizzy heeft Robbert namelijk drie jaar van haar leven meegemaakt.

Nog actief

Het YouTube-account wordt echter niet gesloten! Ze blijft video’s maken, maar met een andere invulling. Monica zei haar platform graag nog te willen gebruiken voor leuke en nieuwe formats, maar zal niet meer actief alles van haar privéleven delen. Ook blijft ze te zien op Instagram en TikTok.

Bron: ANP

Renée KoopmanBrunopress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden