Prince Charming Beeld Jasper Suyk
Prince CharmingBeeld Jasper Suyk

Eindelijk! Ontmoet de mannen uit het nieuwe seizoen van Prince Charming

We moeten nog eventjes wachten op het nieuwe seizoen van Prince Charming, maar we hebben geluk: de twaalf mannen, die het hart van de 30-jarige Diego willen veroveren, zijn ein-de-lijk bekend gemaakt! Wie vind jij een prachtige match voor onze prince charming?

Dit jaar speelt Prince Charming zich af op Kreta, in Griekenland. En wij kunnen het niet beter brengen dan Videoland zelf: “Ontmoet hier de twaalf mannen die hopen dat Eros raak schiet.”

Twaalf knappe koppen

We zien de twaalf potentiële partners van onze prins voor het eerst in een Reel op Instagram. Met snelle transitions tussen de mannen zien we ze allemaal één voor één in de camera kijken met zon én zee op de achtergrond.

De tekst gaat verder onder de Reel.

Ontmoet de mannen

Don't worry, er is meer losgelaten over deze knappe koppen dan alleen hun naam! Wie denk jij dat qua innerlijk het beste zal passen bij Diego?

Theo (34) is een sportfanaat die gezond eet, maar soms komt zijn nerdy kant naar boven en gaat hij lekker gamen. In zijn vrije tijd doet hij graag avontuurlijke uitjes, zoals indoor skydiven of kitesurfen. Het enige wat hij nog mist, is een leuke partner.

Nick (25) is van de Brabantse gezelligheid: hij is een sfeermaker en bijna altijd goedgehumeurd. Maar: een goede discussie gaat hij niet uit de weg. Zijn droomman heeft een mooie bos haren en moet lekker ruiken. Nog belangrijker vindt hij maatschappelijke betrokkenheid.

Jordie (25) staat zijn sociale leven en hechte vriendenkring op nummer één. Hij is creatief en zit vol humor, en in zijn vrije tijd gamet en schildert hij graag. In een partner zoekt Jordie iemand die hem tegengas kan geven én met hem de slingers wilt ophangen in het leven. Want je weet wat ze zeggen: het leven is een feest, maar...

Davin (35) is een harde werker en heeft laatst zijn eerste Amsterdamse huis gekocht! Hij is meertalig, reislustig en heeft een voorliefde voor Japan. In een partner zoekt Davin goede communicatie.

Joey (31) houdt zich bezig met politiek en duurzaamheid: hij draagt graag bij aan een betere samenleving. Naast het Rotterdamse stadsleven houdt hij van de natuur, en vindt hij daarin rust. Joeys ideale partner is iemand met een krachtige uitstraling, die geen grijze muis is.

Edo (32) is zachtaardig en heeft altijd het beste voor met iedereen, maar is ook niet bang om zijn mannetje te staan. Als grote dierenliefhebber is zijn hond momenteel zijn grote liefde. Hij is muzikaal en het christelijke geloof zit ook in zijn hart. Wat hij zoekt in een relatie? Intelligentie, humor en zorgzaamheid.

Gürsay (25) is opgevoed met het idee dat je moet werken voor je geld en dat doet hij dan ook met maar liefst drie (!!) eigen ondernemingen. Als de tijd het toelaat, reist hij graag en viert hij vakantie op Ibiza. Zijn ideale partner is iemand die weet waar hijzelf staat in deze maatschappij.

Cyrano (32) een echte sneakerhead. Hij werkt dan ook als store manager in een sneakerwinkel. Cyrano wordt snel verliefd, maar dat maakt hem niet minder kieskeurig! Zijn grootste afknappers? Te laat komen, vieze schoenen dragen en arrogant zijn. We get it!

Joep (31) is een echte familieman: hij neemt graag het initiatief om vrienden of familie bij elkaar te brengen. Hij speelt saxofoon, klarinet én piano. Ook ontwerpt en schetst hij graag. Zijn ideale man heeft mooie ogen, maar zijn lover mag niet ijdel zijn.

Leroy (31) Zeg je social media, dan zeg je Leroy. Hij volgt zijn intuïtie, is ambitieus en kan best pittig zijn. Zijn potentiële prins moet daar natuurlijk wél een beetje weerstand tegen kunnen bieden.

Rajeen (33) heeft veel in het buitenland gewoond en staat hierdoor open in het leven. Diepgang is voor hem een pré, zowel met vrienden als met een partner. ‘S avonds kan je heb lekker thuis op de bank vinden, het liefst met een boek of goede documentaire. Als hij toch af en toe een feestje pakt, wordt het nooit te wild.

Bart (27) houdt van het goede leven en kan niet van stilzitten. Geen wonder dus dat hij vaak in de sportschool staat om zijn ei kwijt te kunnen! Hij is een loyale kerel en staat altijd voor zijn vrienden klaar. Dit zoekt hij ook in zijn toekomstige lover. Betweterige types, daar moet hij niets van hebben.

Bron Videoland

Lisa CostersJasper Suyk

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden