Amsterdam,07-02-2019,voor de tiende keer werden de 100% NL Awards uitgereikt,zanger Andre Hazes heeft de award voor Live Act van het jaar in ontvangst genomen. Foto Mario Nap/Hollandse Hoogte. Beeld Hollandse Hoogte / Mario Nap Fotografie
Amsterdam,07-02-2019,voor de tiende keer werden de 100% NL Awards uitgereikt,zanger Andre Hazes heeft de award voor Live Act van het jaar in ontvangst genomen. Foto Mario Nap/Hollandse Hoogte.Beeld Hollandse Hoogte / Mario Nap Fotografie

Eerste reactie na breuk met André: Monique deelt veelzeggende foto op Instagram

Vanmorgen werd showbizz-lievend Nederland geschokt wakker: André Hazes (27) en Monique Westenberg (43), die zich in december nog groots met elkaar verloofden, zijn uit elkaar. De twee hebben hun huwelijk afgeblazen en hebben het nieuws inmiddels ook bevestigd aan de media. Op Instagram lijkt Monique de breuk ook te willen bevestigen.

Kort maar krachtig

Op het sociale platform deelt de blondine een veelzeggende foto van haar en zoontje Dré op Bonaire. "Onvoorwaardelijk:, schrijft ze erbij met een hartje. Opvallend is natuurlijk dat de zanger op deze foto ontbreekt en daarmee zegt één beeld eigenlijk meer dan duizend woorden.

Steun

Monique ontvangt veel steun in de reacties. Zo laat fotograaf William Rutten weten: 'Nothing else matters! ❤️'. (Voormalig) schoonzus Roxeanne laat twee hartjes achter onder de post van Monique, met wie ze het afgelopen jaar een goede band opbouwde nadat Roxeanne en André hun jarenlange ruzie bijlegden.

'André heeft gezin verlaten'

Het management van de zanger bevestigt het nieuws aan Privé. "Het leek allemaal goed te gaan. André voelde zich helemaal honderd procent fit. Door de coronacrisis kon hij zich focussen op een gezonder leven, wat zijn vruchten afwierp. Ook thuis leek het in eerste instantie allemaal goed te gaan. Alles heeft hij er aan gedaan om het thuis goed te houden. Hij was weer vaker thuis en de band met kleine André ging ook stukken beter. Tot enkele weken geleden. Er kwamen toch weer meer spanningen. Hierdoor ook weer meer ruzies. Ze hebben veel gesproken en zijn tot het besluit gekomen om uit elkaar te gaan." Het management van Monique bevestigt aan het ANP dat "André ervoor heeft gekozen bij hun gezin weg te gaan".

Lees ook Huwelijk niet uitgesteld maar definitief van de baan: André en Monique bevestigen breuk

Weg uit villa

De zanger heeft de gezinsvilla verlaten, bevestigde een betrouwbare bron daarvoor al aan weekblad Story, dat de onverwachte en definitieve liefdesbreuk vanmorgen in alle vroegte onthulde. Wat de aanleiding was van de spanningen en ruzies die de nekslag betekenden voor de relatie, is (nog) niet verduidelijkt.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Monique's post op Valentijnsdag:

Bron: STORY | Beeld: BrunoPress

Justine WoutersonHollandse Hoogte / Mario Nap Fotografie

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden