Ali B Beeld Brunopress
Ali BBeeld Brunopress

Dubious decision: de vrouw van Ali B is de nieuwe manager van déze rapper

Lil Kleine zat jarenlang bij NAMAM, het managementbureau van Nathan Moszkowicz. De rapper heeft nu besloten om over te stappen naar een ander managementbureau, en die keuze is toch wel ‘opmerkelijk’ te noemen.

De rapper stapt over naar SPEC, het managementbureau van Breghje Kommers, de vrouw van Ali B. SPEC doet het management van onder anderen Ali B, Boef en Ronnie Flex.

Artiesten met rechtszaken aan hun broek

Lil Kleine en Ali B kennen elkaar onder meer door hun medewerking aan het programma The Voice of Holland, waar zij allebei coaches waren.

Beide rappers hebben momenteel verschillende rechtszaken aan hun broek hangen. Ali B gaat worden vervolgd door het Openbaar Ministerie voor aanranding en verkrachting. Tegen Lil Kleine lopen er ook diverse onderzoeken van het OM. Zijn ex, Jaimie Vaes, heeft aangifte tegen hem gedaan en de rapper wordt verdacht van mishandeling.

Voormalig management Lil Kleine

Lil Kleine en zijn voormalig manager Nathan Moszkowicz zouden ‘in goed overleg’ uit elkaar zijn gegaan volgens Shownieuws. NAMAM wilde echter geen commentaar geven op het nieuws.

Het managementbureau claimde een maand geleden nog dat NAMAM Lil Kleine nooit heeft laten vallen. “Integendeel: we zijn hem in de moeilijkste periode van zijn leven, afgelopen jaar dus, juist op persoonlijk vlak blijven steunen.”

Ex Jaimie zat eerder ook bij NAMAM en heeft het bureau verweten dat ze de belangen van Lil Kleine belangrijker vonden dan haar belangen. Het bureau van Moszkowicz heeft nooit op die verwijten gereageerd.

Bron: ANP, Story

Merel DuitBrunopress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden