Douwe Bob Beeld Brunopress
Douwe BobBeeld Brunopress

Douwe Bob wil best meer kinderen: ‘Ik zeg nooit nooit’

Douwe Bob (30) kreeg in een half jaar tijd maar liefst drie kinderen met drie verschillende vrouwen. Het vaderschap valt hem best zwaar met drie jonge kids. Maar gezinsuitbreiding, daar staat de zanger wel voor open.

In een interview met RTL Boulevard vertelt de zanger dat hij best meer kinderen zou willen.

Douwe over het vaderschap

Interviewer Aran Bade is razend benieuwd hoe het met de zanger is. “Hakt het erin? Je hebt nu drie kinderen. De laatste keer dat ik je sprak had je er geen één. Het is heel snel gegaan. Hoe gaat dat?”, vraagt Aran Bade. “Ik ben dol op mijn kids. Het zijn mooie dingen. Heel veel liefde. Prachtig gewoon.”

Toch wil Douwe er niet veel over kwijt. “Het is lastig voor mij om het erover te hebben. Omdat het ook met andere mensen te maken heeft. Ik heb ook te maken met de moeders en de kids. Ik heb nu gezegd wat ik erover wil zeggen. Het is heel liefdevol. En heel mooi allemaal. Ik probeer het nu wel een beetje af te schermen, want het gaat niet over mij.”

Gezinsuitbreiding?

Aran grapt dat Douwe Bob een keer heeft gezegd dat hij de Nick Cannon van Nederland is. Deze Amerikaanse presentator heeft maar liefst 12 (!) kinderen. “Oh ja, dat was een grappig dingetje, ja. Ik moet aan de bak, toch?” lacht de zanger. Of het nu al klaar is voor de zanger qua kinderen? “Je weet niet wat de toekomst brengt. Ik zeg nooit nooit. Het is allemaal mooi, man.”

Tijdens het interview laat Douwe ook een van zijn nieuwste tatoeages zien. Hij heeft de naam van zijn zoontje Elias op zijn hals laten tatoeëren. Hij wil ook graag de namen van zijn twee dochters op zijn lichaam laten vereeuwigen.

Douwe Bob vindt vader zijn van drie kinderen echt lastig

‘Ik besef me dat ik onmogelijk een volwaardige vader kan zijn’

Verloofd

De zanger is inmiddels een maand verloofd met Anouk, de moeder van zijn zoontje Elias. “Ik voel me echt compleet met Anouk en ben zo ontzettend blij dat ze ja heeft gezegd”, vertelde hij in een documentaire.

Bron: RTL Boulevard

RedactieBrunopress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden