Douwe Bob Beeld Brunopress
Douwe BobBeeld Brunopress

Douwe Bob over kritiek: ‘Heavy om te lezen dat mensen mijn kinderen dood wensen’

Het leven van Douwe Bob was de afgelopen anderhalf jaar een rollercoaster. Hij werd maar liefst drie keer vader van een kleintje. De zanger kreeg veel kritiek te verduren.

Met drie verschillende vrouwen kreeg hij 3 kinderen: zoontje Elias (mei 2022), dochter Bobby Lou (december 2021) en dochter Ziggy (december 2021).

Douwe Bob over het vaderschap

Het vaderschap bevalt Douwe Bob heel goed. “Het is het mooiste wat ik ooit heb meegemaakt. Er is een luikje in mijn hart opengegaan waarvan ik niet wist dat het bestond”, vertelt hij aan Grazia.

Maar alle begin is moeilijk. “Toen ik mijn zoon Elias voor het eerst vasthield, voelde ik zo’n ontlading dat ik wel even heb gehuild. Binnen één seconde veranderde mijn levensdoel. Dat was in het begin wennen en een bittere pil.”

Kritiek en grappen

De zanger kreeg in korte tijd drie kinderen, waar veel mensen grapjes over maakten. Zelf grapte hij lekker mee. “Eén van mijn weinige kwaliteiten is mijn zelfspot. Ik heb er misschien zelf wel de meeste grapjes over gemaakt. Laatst zag ik een Facebook-post waarin stond dat ouders na 2023 dertigduizend euro per kind krijgen. Ik postte eronder: ‘Here we go!”

Maar helaas kreeg de zanger ook veel heftige kritiek. “Ik vond het wel superheavy om te lezen dat mensen mijn kinderen dood wensten. Uiteindelijk gaat het wel over mensenlevens. Mij mag je de hele dag in de maling nemen, ik heb het zelf gedaan. Maar mijn kids hebben hier niet voor gekozen. Ik hoop dat dat gerespecteerd wordt als ze later op school zitten”, vertelt hij aan Grazia.

Bron: Shownieuws

Merel DuitBrunopress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden