2019-12-12 09:10:19 AMSTERDAM - Bridget Maasland arriveert met Andre Hazes bij de rechtbank. De presentatrice spant een kort geding aan tegen Prive, omdat het weekblad volgens Maasland onjuistheden over haar priveleven heeft gepubliceerd. ANP KIPPA OLAF KRAAK Beeld ANP
2019-12-12 09:10:19 AMSTERDAM - Bridget Maasland arriveert met Andre Hazes bij de rechtbank. De presentatrice spant een kort geding aan tegen Prive, omdat het weekblad volgens Maasland onjuistheden over haar priveleven heeft gepubliceerd. ANP KIPPA OLAF KRAAKBeeld ANP

Dolverliefde André Hazes en Bridget Maasland delen 'goede voornemens' tijdens liefdesvakantie

André Hazes (25) en Bridget Maasland (45) kunnen geen genoeg van elkaar krijgen. De kersverse tortelduifjes hebben samen de kerst doorgebracht en zijn met de jaarwisseling ook niet van elkaars zijde geweken. Terwijl Monique Westenberg (42) de jaarwisseling alleen met kleine Dré doorbracht, vierde de vader van haar kind de liefde in Marokko.

Toen bekend werd dat André kort na de breuk met Monique was gevallen voor Bridget, viel dat niet bij iedereen in goede aarde. En juist tot die mensen lijkt de zanger zich te richten met zijn nieuwe post. "2020... ik hoop op een jaar waar minder mensen van achter hun computer andere mensen het leven zuur proberen te maken", begint hij. "Een jaar waar liefde en respect hoger komen te staan dan jaloezie en afgunst. Een jaar waarin mensen meer nadenken of meer weten over een situatie voor er dingen worden gezegd of geschreven. Laten we liever zijn voor elkaar."

Mooi leven

Ook laat André weten dankbaar te zijn voor een heel mooi leven. "Dat ik de afgelopen jaren kende en dat mij nog te wachten staat", gaat hij verder. "Een prachtige zoon, een mooie carrière en een nieuwe liefde. Tot volgend jaar, mensen!"

Liefde

Bridget deelt ook een tweetal foto's van haar jaarwisseling met André. Zij houdt de tekst bij de romantische selfies kort maar krachtig. "2020 mag alleen maar over liefde gaan!", benadrukt de presentatrice.

De tekst gaat verder onder de foto's.

Breuk van het jaar

Begin november kondigde André met veel bombarie aan dat hij zijn knipperlichtrelatie met Monique Westenberg had beëindigd. De twee hebben samen een zoon, de 3-jarige André. Het was Monique die vervolgens uit de doeken deed dat André verliefd was op een ander. Een dag later bleek die ander niemand minder dan de twintig jaar oudere Bridget te zijn.

Sneltreinvaart

Niet lang na de onthulling van hun romance genoten André en Bridget van een hun eerste tripje samen en gingen ze naar dé stad van de liefde, Parijs. Ook maakten ze al gauw kennis met de nieuwe schoonfamilie. Zo lijkt Hazes het ontzettend goed te kunnen vinden met de elfjarige zoon van zijn kersverse vriendin en kan zij op haar beurt extreem goed door één deur met Rachel, de moeder van haar vriend. Dat laatste zat Olcay Gulsen niet zo lekker; zij nam het dan ook op voor de ex van André. “Het lijkt me aan de andere kant ook best wel een beetje pijnlijk voor Monique, toch? Die heeft een moeilijke band gehad met haar schoonmoeder.”

Lees ook Zien: is André Hazes (nu al) op z'n knieën gegaan voor Bridget Maasland?

Jaar vol verrassingen

Onlangs vroeg Lex Uiting namens RTL Boulevard of André in 2020 wil samenwonen met Bridget. “Als het aan mij ligt wel. Ik ben echt op mijn plek bij haar”, antwoordde de zanger. Ook vertelde hij al een sleutel te hebben van haar huis. “Ik ben er heel veel te vinden. Als ik Dreetje [zijn driejarige zoon uit zijn relatie met Monique Westenberg, red.] heb, dan ga ik naar mijn eigen plekje. Maar de rest van de dagen wil ik gewoon met haar zijn.” Op de vraag of 2020 ook het jaar wordt dat André op zijn knieën gaat voor de blondine, gaf hij een mysterieus antwoord. “Ik weet het niet, misschien wordt het wel een jaar vol verrassingen.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: ANP, Instagram

Carolien TsaoANP

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden