Harry en Meghan Beeld Brunopress
Harry en MeghanBeeld Brunopress

Documentaireserie van prins Harry en Meghan bijna op Netflix

Donderdag 8 december komt de zesdelige Netflix-serie van Harry en Meghan uit. In de trailer beweert prins Harry dat er regelmatig nieuws wordt gelekt en verhalen worden verspreid door het Britse koningshuis zelf. En zo zal er wel meer inside information boven water komen...

Het is logisch dat het Britse koningshuis niet blij is met de aanstaande documentaire, wij daarentegen zijn erg benieuwd naar wat we te zien en horen krijgen van Duke en Duchess of Sussex.

Vergelijking

In de trailer worden vergelijkingen gemaakt tussen Meghan en prinses Diana, de moeder van Prins Harry. Beide krijgen veel (ongewenste) aandacht van de Britse tabloids.

Harry vertelt in de trailer ook dat hij ‘doodsbang was dat de geschiedenis zich ging herhalen’. Doelend op het overlijden van zijn moeder na een achtervolging door de paparazzi. In de documentairereeks zijn er ook bronnen die vertellen dat er een ‘oorlog tegen Meghan’ werd gevoerd, ‘ten goede van anderen’.

Bekijk hier de trailer
(tekst gaat door onder de video)

Nieuwe informatie

In de documentaireserie krijgen we een inkijkje in de relatie van Harry en Meghan. Van de eerste dagen van hun verkering tot aan de heftige obstakels die ze als koppel en vervolgens als man en vrouw moesten nemen. We zien hoe ze besloten zich terug te trekken uit de koninklijke familie en vrienden en familie die nooit eerder aan het woord zijn geweest doen een boekje open over de twee.

Zesdelige documentaireserie

De zesdelige documentaireserie van Harry en Meghan wordt in twee delen uitgebracht. Op donderdag 8 december zijn de eerste drie delen op Netflix te bekijken en een week later volgen de andere drie delen. De serie wordt nu al enorm veel besproken, vooral in Groot Britannië.

Zo zegt The Daily Express, een Britse tabloid, dat Harry de “totale oorlog” aan zijn familie heeft verklaard. Daarnaast hebben zowel The Times als The Telegraph een beeld uit de documentaire gepubliceerd waarop te zien is dat Meghan haar tranen wegveegt, waarvan zij zeggen dat ze dit doet om haar emoties extra aan te dikken.

Frustratie

Er schijnt ‘toenemende frustratie en vermoeidheid’ te zijn binnen Buckingham Palace, omdat Harry en Meghan steeds opnieuw de media opzoeken. Echter is er geen sprake van een crisis. Volgens een paleisbron laat het koninklijk huis zich niet ‘uit hun koers blazen door rukwinden afkomstig van de Atlantische Oceaan.’ Hiermee werd geduid naar Amerika, waar de Duke en Duchess van Sussex tegenwoordig wonen. Er wordt dan ook niet verwacht dat de Britse koninklijke familie gaat reageren op de Netflix-docu.

Bron Story Veronicasuperguide

Renée KoopmanBrunopress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden