Dít verdient Temptation Island-ster Gregory met OnlyFans
 Beeld Videoland
Dít verdient Temptation Island-ster Gregory met OnlyFansBeeld Videoland

Dít verdient Temptation Island-ster Gregory met OnlyFans

Inmiddels zijn er al heel wat bekende mensen te vinden op de erotische app OnlyFans. Ook Temptation Island-ster Gregory Deira heeft zich eraan gewaagd en verdient er een wel héél leuk zakcentje mee.

Tijdens een interview voor RTL onthult Gregory om hoeveel geld het gaat.

Temptation Island: Love or Leave

Gregory deed samen met zijn toenmalige vriendin Karina mee aan Temptation Island: Love or Leave. Helaas kon het koppel de verleiding op het eiland niet weerstaan. Gregory had het namelijk erg gezellig met andere vrouwen in de villa en Karina deelde het bed met verleider Daryl. Inmiddels is Gregory dankzij zijn nieuwe vriendin Anna weer gelukkig in de liefde.

Veel geld

Anna inspireerde de reality-ster om een account aan te maken op Only Fans. Zij is zelf al een tijdje actief op het platform en verdient er - net als hijzelf- een leuk bedrag mee. “Ik zag de cijfers bij haar en dacht: hmmm”, vertelt Gregory in het interview. Hij onthult dat zijn vriendin met haar account zo’n 30-35.000 euro per maand verdient. “Netto”, voegt hij hieraan toe. “Dan is de belasting er al af ja.”

De tekst gaat verder onder de foto.

Niets te klagen

On cloud nine: André Hazes noemt Monique de liefde van zijn leven

‘Monique is de liefde van mijn leven. Honderd procent. Ik hou van haar, heel veel, en zij van mij.’

Ook Gregory zelf heeft met een gemiddeld inkomen van 15.000 euro per maand niets te klagen met zijn verdiensten op het platform. “Het is snel geld. Het is veel geld. Het verdient super redelijk.” Over de content die hij plaatst, is hij ook erg openhartig: “Ik maak wel gewoon echt seksvideo’s. Gewoon porno, ja.”

Toch wil de realityster zijn geld op dit moment liever weer met andere zaken verdienen: “Het was gewoon even voor het geld. Het geld is verdiend en dat kan ik nu investeren in andere dingen.” Zijn vriendin Anna blijft wel actief op het platform en daar is Gregory helemaal oké mee.

Bron: RTL Boulevard

Fabienne KamphuisVideoland

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden