Lil Kleine Jaimie Beeld Brunopress
Lil Kleine JaimieBeeld Brunopress

Dit is waarom Lil Kleine en Jaimie Vaes maandag tegenover elkaar staan in de rechtbank

And the story continues… Maandag staan Lil Kleine en Jaimie Vaes tegenover elkaar in de rechtbank van Amsterdam. Jaimie heeft de zaak aangespannen tegen Jorik Scholten, zoals de rapper echt heet.

De ex-lovers gaan spullen verdelen, waaronder dure horloges, en de kosten voor de opvoeding van zoontje Lío.

Peperdure horloges

Jaimie wil de relatie definitief afhandelen door middel van deze rechtszaak. Kim Beumer, Jaimies advocaat, bevestigt dat het onder andere over ‘peperdure’ horloges gaat. De procedure loopt inmiddels een aantal maanden. Maandag is de openbare zitting in de rechtbank van Amsterdam.

Helemaal gestoord gewoon

In haar programma Jaimie Vaes: In The Vaes Lane heeft de influencer zich meerdere keren negatief uitgelaten over haar ex. Over de horloges zei ze bijvoorbeeld: ‘Er wordt nu gezegd dat het nooit cadeaus zijn geweest.’ Ook zoontje Lío had een horloge gekregen van zijn vader, maar volgens Jaimie vraagt Jorik die ook terug. ‘Je weet, als hij wat gaf, moest het van elke hoek gefilmd worden. Want dan moest iedereen weten hoe goed Jorik voor zijn vrouw was. Ook die advocaat... die twee zijn helemaal gestoord gewoon.’

Contactverbod Lil Kleine en Jaimie

Lil Kleine deelt niks over de lopende procedures, net als zijn advocaat Nienke Hoogervoorst en zijn management NAMAM. In april bevestigde Hoogervoorst wel aan Shownieuws dat er een contactverbod geldt tussen Lil Kleine en Jaimie. Beumer, de advocaat van Jaimy, legde de situatie uit in talkshow Khalid & Sophie. Hier deed Jaimie voor het eerst publiekelijk haar verhaal over haar turbulente relatie met Lil Kleine. ‘De verbreking van de samenleving zal moeten worden afgewikkeld. Er is geen sprake van een huwelijk of geregistreerd partnerschap, dus die onderwerpen beperken zich tot hun minderjarige zoon waarin ik wel wat stappen verwacht’, aldus Kim Beumer in Khalid & Sophie in april.

Bron Story

Fleur HartmanBrunopress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden