Sylvia Geersen Beeld JPF Foto
Sylvia GeersenBeeld JPF Foto

Déze man heeft het hart van Sylvia gestolen in ‘De Bachelorette’

Wekenlang volgden we Sylvia Geersens (37) zoektocht naar de liefde. Nu weten we eindelijk wie haar hart heeft gestolen. Is het kapitein Joris, die vanaf het eerste moment al Syls favoriet is, of toch de verrassende finalist Samé?

Let op: dit artikel bevat spoilers over de twaalfde aflevering van De Bachelorette!

Gevoelige snaar

Samé en Joris hebben beiden een gevoelige snaar geraakt bij Sylvia. Als het model naar Samé kijkt ziet ze ‘oprechtheid, eerlijkheid en liefde’, maar dat blijkt niet genoeg. “Ik moet je laten gaan. Ik heb een waanzinnig avontuur met je beleefd en je hebt echt mijn hart geraakt en dat pakt niemand mij meer af.”

Michella Kox en Louisa Janssen krijgen eigen Videoland-serie

Volgens Louisa gaat Michella misschien zelfs ergens ‘stront scheppen’

De laatste roos

Ze kiest voor Joris, de man die al meteen op de rode loper de first impression-roos wist te verdienen. Ze zegt tegen hem: “Ik ben blij je weer te zien, want bij jou denk ik: is hij mijn liefde misschien?” Daarna geven ze elkaar een dikke knuffel. “Dus Joris, wil jij de laatste roos van mij aannemen? The first and the last.”

Joris is door het dolle heen. “Hier staat een heel blije man, want het heeft lang geduurd voor ik deze roos kreeg. Ik neem Sylvia mee naar huis, dus missie volbracht.”

‘De Bachelorette’ reünie -aflevering

Of Sylvia en Joris nog steeds samen zijn, zien we volgende week in de speciale reünie-aflevering van De Bachelorette op Videoland.

Bron: RTL Boulevard

Fabienne KamphuisJPF Foto

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden