Deze 7 acteurs klappen uit de school en geven toe dat ze hun eigen films haten Beeld BrunoPress
Deze 7 acteurs klappen uit de school en geven toe dat ze hun eigen films hatenBeeld BrunoPress

Deze 7 acteurs klappen uit de school en geven toe dat ze hun eigen films haten

Het is zeldzaam dat acteurs uitkomen voor hun ware gevoelens over hun films. Maar soms zit de frustratie zo diep dat ze niet anders kunnen en uit de school klappen. Gooi het er maar uit, mensen! Veronica Superguide zocht het uit: deze 7 acteurs haten hun films.

1. Robert Pattinson

Twilight

Tegenwoordig fladdert hij rond in het Batman-pak, maar voor zwermen vrouwen zal Robert Pattinson altijd Edward Cullen uit de Twilight-films blijven. Zelf heeft hij bij meerdere gelegenheden laten doorschemeren dat hij geen fan is van deze zanikende vampier. “Hoe meer ik las van het script, hoe meer ik deze gast ging haten”, zei hij in een interview. In een volgend vraaggesprek ging hij nog even door: “Als Edward geen fictief personage was geweest, zou hij waarschijnlijk een seriemoordenaar zijn.” Niet echt reclame, dachten wij zo.

2. Colin Farrell

Miami Vice

Een paar hardnekkige fans daargelaten lopen de mensen die de filmversie van Miami Vice hebben gezien niet over van de liefde voor die dure flop. Hoofdrolspeler Colin Farrell hoort daar ook bij. “Ik vond er weinig aan”, zei hij er later over. “Het was vooral veel vorm en weinig inhoud en dat is voor een groot deel mijn schuld. Het was nooit de bedoeling om er een soort Lethal Weapon van te maken, maar de vriendschap in de film had best wat meer lol kunnen gebruiken.”

3. Channing Tatum

G.I. Joe: Rise of Cobra

“Ik haat die klotefilm.” Bam, het is duidelijk wat Channing Tatum vindt van G.I. Joe: Rise of Cobra. Toen hij ooit bij dj Howard Stern te gast was, nam hij geen blad voor de mond. “Ik ben gedwongen om mee te doen aan die film. Nadat ik Coach Carter had gemaakt, kreeg ik een deal met drie films aangeboden. Als jonge acteur ben je dan zielsgelukkig, maar ik had toen nog geen script of niks gezien. Dat bleek oerslecht.”

4. Halle Berry

Catwoman

Halle Berry is niet alleen een leuk mens en een geweldige actrice, ze is ook een sportieve verliezer. Toen ze een Raspberry Award won voor Catwoman, misschien wel de meest gehate superheldenfilm ooit, kwam ze deze anti-Oscar persoonlijk ophalen. Bij de uitreiking deed ze het emotionele dankwoord dat ze gaf toen ze de Oscar won voor Monster’s Ball nog eens dunnetjes over. Zo zette ze ook de filmstudio die verantwoordelijk was voor deze sof in het zonnetje: “Ik wil Warner Bros. bedanken dat ze me gecast hebben in deze gruwelijke shit-film.”

5. Harrison Ford

Star Wars

Er was een tijd dat Star Wars ter sprake brengen bij een interview met Harrison Ford een gegarandeerde methode was om hem aan het zuchten en steunen te krijgen. Decennia vol vragen over Han Solo hadden hem compleet Star Wars-moe gemaakt dus het moest er een keer uitkomen. In 2008 was het zover, toen hij Solo bij een interview zo dom als het achtereind van een varken’ noemde. Over de films had hij dit te zeggen: “Ik ben blij dat ik alle drie de films gemaakt heb, maar het is daarmee echt genoeg geweest voor mij. Ik was blij dat ik dat kostuum nooit meer hoefde te zien.” Later heeft hij zich duidelijk bedacht, want in The Force Awakens was hij weer gewoon van de partij.

6. Michelle Pfeiffer

Grease 2

Grease 2? Jazeker, die film is ooit echt gemaakt en dat bijna niemand dat nog weet, zegt genoeg over het succes en de kwaliteit. Hoofdrolspeler Michelle Pfeiffer heeft er ook geen goed woord voor over. “Ik haat die film met passie en kan nog steeds niet geloven hoe slecht hij is.” Het scheelt allicht dat ze die film maakte in 1982, toen haar carrière eigenlijk nog moest beginnen. “Ik was jong en wist niet beter.”

7. Alec Baldwin

Rock of Ages

“Oh god, wat heb ik gedaan?” Dat was de reactie van Alec Baldwin op de set van Rock of Ages toen de opnames nog maar een week bezig waren. Zijn gevoelens over deze musical waarin ook Tom Cruise en Catherine Zeta-Jones te zien waren, werden er gaandeweg niet positiever op. Toen hij het resultaat eenmaal gezien had, noemde hij de film ‘vreselijk’ en ‘een complete ramp’. We kunnen hem geen ongelijk geven.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Veronica Superguide | Beeld: BrunoPress

FlairBrunoPress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden