Dennis Schouten Beeld Brunopress
Dennis SchoutenBeeld Brunopress

Dennis Schouten geëmotioneerd over steekpartij: 'ik ben kapot”

Dennis Schouten vertelt in de nieuwste aflevering van Roddelpraat over het steekincident in Enschede van afgelopen weekend. Het ophalen van de herinneringen maakt de presentator zichtbaar emotioneel. “Ik ben kapot.”

Dennis gaat er vanwege het incident “even uit”. Volgende week neemt roddelkoningin Yvonne Coldeweijer zijn plek bij Roddelpraat over.

Beschuldigingen Dennis Schouten

Dennis vertelt in de aflevering dat hij voortaan in het weekend twee keer nadenkt waar hij naartoe gaat. Daarnaast slaap hij al dagenlang slecht door het incident.

“Ik weet dat we zelf ook over alles en iedereen lullen, maar ik beticht mensen niet van strafbare feiten waardoor dit soort dingen kunnen gebeuren”, aldus Dennis, die daarmee doelt op beschuldigingen aan zijn adres, onder meer dat hij via Instagram een minderjarig meisje zou hebben uitgenodigd bij hem thuis. “Ik kan dat nergens terugvinden. Ik heb dat nooit zo gestuurd. Dat is nooit en te nimmer door mij gestuurd”, zegt Schouten daarover.

Roddelpraatmaker Dennis Schouten in gezicht gestoken

Dennis deelt foto's van zijn verwondingen

Steekpartij

De presentator vertelt dat hij in de bar werd lastiggevallen door twee mannen. Toen hij hen verzocht te stoppen, werd hij naar eigen zeggen tegen de grond geslagen. Later hoorde hij van een vriend pas dat hij ook was gestoken met een mes, maar dat had hij niet gevoeld.

“Ik ken ze niet, ze zijn ook nog niet opgepakt”, aldus Dennis, wanneer zijn Roddelpraat-collega Jan Roos vraagt wie de mannen waren. “Ik kan niet precies vertellen waarom ik in mijn gezicht ben gestoken, dat is mij niet verteld. Ik weet het niet.”

De politie heeft het incident bevestigd en doet onderzoek naar de mishandeling. De Roddelpraat-maker zegt echter dat de camerabeelden van Aspen Valley nog niet zijn opgevraagd door de politie.

Bekijk de video van Dennis hieronder.

Bron: ANP, YouTube

Merel DuitBrunopress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden