De Samensmelting in Robinson: 'In de echte wereld noemen ze dat op z'n minst een vorm van sadisme' Beeld Still
De Samensmelting in Robinson: 'In de echte wereld noemen ze dat op z'n minst een vorm van sadisme'Beeld Still

De Samensmelting in Robinson: 'In de echte wereld noemen ze dat op z'n minst een vorm van sadisme'

Yes! Eindelijk! Het is tijd voor de samensmelting. John is naar huis, er is nog steeds geen eten en de kandidaten hebben allemaal nog geen enkel idee wat er gaat gebeuren. Wij trouwens ook niet: want welke eilanden gaan elkaar nou ontmoeten en wie gaan er strijden?????

Expeditie Robinson

Er is post! Tweede Kans Eiland moet al z'n spullen pakken en komt niet meer terug op dit eiland. Het is proeftijd voor ze. Maar nee hoor, niet alleen de vijf die over zijn. Afvallerseiland komt er ook bij. Het weerzien lijkt zelfs emotioneel, al zijn er ook nog wel wat gekrenkte zieltjes (looking at you, Anouk en Rob). Nicolette legt de proef uit - die wederom geen enkele kijker begrijpt, ook al is het dezelfde als het andere team zondag had - en dan is het tijd voor de proef voor het samensmeltingsdiner.

Wat Flair's Selien dacht

 1. Ze geven de vis die ze vangen een naam voor ze hem eten. In de echte wereld noemen ze dat op z'n minst een vorm van sadisme.
 2. Als ik toch aan zou komen lopen bij zo'n proef, na 17 dagen niet te hebben gegeten, zou niet het eerste waar ik naar kijk de kleur van de vlag zijn, Do.
 3. Afvallerseiland komt erbij. Leuk, want dan zien Sterrin en JayJay elkaar weer en daar heb ik zin in.
 4. Je ziet Rob aan komen lopen denken: lekker voor jullie, ik ben er nog!
 5. Hahaha, JayJay als Rob van het plateau af kan: "Fuck, daar gaat Rob Geus"
 6. Och, dit is sneu. Terwijl al mensen aan het einde van de proef zijn, zijn Do, Sterrin en Annemiek nog aan het vissen.
 7. Het is wel echt gek dat IEDEREEN nu naar het samensmeltingsdiner mag, ook de mensen die niet sterk genoeg waren met de proef.
 8. Rob stelt zich wel een beetje aan hè? Met z'n "ze doen geen moeite mij erbij te betrekken"-gedoe.
 9. Hahahaha, JayJay over Wietze: "Wietze heeft mij verrast. Niet alleen in de proeven, maar ook omdat 'ie 12 bier achter elkaar op kan zonder te huilen"
 10. Ik zou denken dat je echt een onwijze kater hebt van de drank én van zo veel eten in een keer, dan voel je je toch niet echt lekker?
 11. En Yuki gaat nu naar Jan op Winnaarseiland. En net als Jan is hij er niet echt blij mee.
 12. De overgebleven leden worden gesplitst en nu wordt het spannend, zegt Loiza. Nou, dat zou tijd worden.

Wat Twitter dacht

Beeld: Still RTL 4

Selien KosterStill

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden