De grote vraag: zijn boer Evert en Maud uit ‘Boer zoekt Vrouw’ nog samen? Beeld strong
De grote vraag: zijn boer Evert en Maud uit ‘Boer zoekt Vrouw’ nog samen?Beeld strong

De grote vraag: zijn boer Evert en Maud uit ‘Boer zoekt Vrouw’ nog samen?

Een halfjaar geleden smulden we van het liefdesverhaal van Maud en boer Evert in Boer zoekt Vrouw. Hoewel kijkers eerst overtuigd waren van een mismatch werden Maud en Evert dolverliefd op elkaar. Fans van het programma zijn dan ook megabenieuwd: zijn de twee nog samen?

LINDA.nl belde met boer Evert en het was een kort, maar krachtig gesprek.

Enorme tegenpolen

Maud en Evert leken enorme tegenpolen. Toch wist Maud het hart te veroveren van boer Evert, door haar energie, openheid en directe vragen. Ze werden dolverliefd en maakten plannen voor de toekomst. In de laatste aflevering van Boer zoekt Vrouw vertelde Maud dat ze binnenkort naar de boerderij zou verhuizen.

Dat gebeurde ook; ze trok bij Evert in. Nu zijn we alweer een halfjaar verder. Fans vragen zich dan ook af of het favoriete stel van BzV nog bij elkaar is.

Lees ook Hoe gaat het nu met Jouke en Karlijn uit ‘Boer zoekt Vrouw’?

Zijn Evert en Maud nog steeds een koppel?

Op de vraag of de tortelduifjes nog steeds een koppel zijn, antwoordt de boer kort: “Ja.” Ook over het samenwonen heeft hij niet veel te delen. Volgens hem gaat dat ‘prima’. Hoe vindt Maud het boerenleven? Ook ‘prima’ volgens Evert. Hij vindt dat Maud ‘goed’ mee kan komen op de boerderij. De redactie van LINDA.nl probeert meer informatie te winnen door te vragen naar Maud. Echter weet Evert niet waar ze uithangt. “Ze zal wel een boodschapje aan ’t halen zijn”, is zijn antwoord.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: LINDA.nl | Beeld: KRO-NCRV - Linelle Deunk

Fleur Hartmanstrong

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden