Sylvia Geersen Beeld JPF Foto
Sylvia GeersenBeeld JPF Foto

De Bachelorette-reünie: zijn Sylvia en Joris nog in love?

Het moment waar alle Bachelorette-fans op wachten is aangebroken: de Bachelorette-reünie. Hoe gaat het met alle mannen? En de belangrijkste vraag natuurlijk: zijn Sylvia en Joris nog in love?

Wekenlang volgden we Sylvia Geersens zoektocht naar de liefde. Kapitein Joris wist het hart van Sylvia te veroveren en kreeg de laatste roos. Maar zijn ze nu maanden later nog steeds tot over hun oren verliefd?

Sylvia en Joris

De langverwachte reünie is sinds donderdagochtend te bekijken op Videoland. Sylvia straalt als ze bij presentatrice Monica aan tafel gaat zitten. Betekent dat dat ze nog verliefd is?

De eerste weken na het geven van de laatste roos waren best pittig. Ze moesten natuurlijk onherkenbaar over straat. Twee weken lang waren Joris en Sylvia elk moment samen en konden ze geen genoeg van elkaar krijgen. Helaas moest Joris daarna terug naar Sint-Maarten voor zijn werk.

Rond de kerst ging Sylvia met het vliegtuig naar hem toe, maar ze werd gespot door een spion. Die stuurde gelijk naar een juice channel dat Sylvia op weg was naar de kapitein. Sylvia moest door alle commotie gelijk terug naar Nederland en moest haar geliefde Joris daar achterlaten. So sad!

“Het is moeilijk om een relatie in stand te houden als je elkaar niet mag zien”, aldus de bachelorette. De twee besloten daarom een break in te lassen, omdat het niet meer te doen was aangezien ze zo ver uit elkaar woonden.

Zijn ze nog verliefd?

Maar overwint de liefde alles? JA! De twee bleven contact met elkaar houden omdat ze elkaar zo misten. Joris besluit vervolgens terug te komen naar Nederland en sindsdien zijn de twee helemaal happy in love.

De tortelduifjes zien er ontzettend verliefd uit tijdens de reünie. Bachelorette Sylvia is eindelijk weer gelukkig in de liefde. A very happy ending, we love it!

Bron: Videoland

Merel DuitJPF Foto

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden