danny de munk Beeld Brunopress
danny de munkBeeld Brunopress

Danny de Munk over ‘valse’ aangifte: ‘Het laatste woord is er nog niet over gesproken’

Danny de Munk geeft de strijd tegen de vrouw die anoniem aangifte van verkrachting tegen hem deed niet op. De zanger, die wegens gebrek aan bewijs niet wordt vervolgd, wil ‘gerechtigheid’, zo vertelde hij vrijdagavond in Shownieuws. “Het laatste woord is er nog niet over gesproken.”

Valse aangifte

De vrouw beweert vijftien jaar geleden te zijn verkracht en deed daar vorig jaar aangifte van. Danny zegt wel te hebben gezoend met de vrouw, maar ontkent de beschuldigingen van verkrachting. Hij sprak van een valse aangifte en deed een tegenaangifte. In november werd bekend dat de zanger niet zal worden vervolgd omdat er onvoldoende bewijs zou zijn. Danny besloot de zaak die hij had aangespannen om de vrouw in het openbaar te horen door te zetten. Dat getuigenverhoor was in maart.

Gerechtigheid

De zaak is daarmee niet af voor De Munk. De zanger gaat zijn ‘kist in met gerechtigheid’, vertelde hij in Shownieuws. Wat hij daarmee bedoelde, zei hij niet. Hij vertelde wel dat hij niet doelt op een schadevergoeding.

We hebben elkaar

De Munk heeft nog geregeld last van de afgelopen maanden. “Ik slaap slecht, dan zit ik aan een slaappil”, zei hij. Wel heeft Danny veel steun gehad aan zijn gezin. “We hebben elkaar.”

Bron: ANP

Fleur HartmanBrunopress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden