NLD/Amsterdam/20220420 - Premiere Costa!! Twintig jaar na het grote succes van Costa! een nieuwe zomerse feelgoodfilm die zich afspeelt rondom de discotheek Costa in Lloret de Mar. Fotograaf: BrunoPress / ArjoFrank Fotografie Op de foto: Cast Costa!! - Zoey Ivory, Tina de Bruin, Katja Schuurman, Roeland Fernhout, Sammie Römer, Soy Kroon, Abbey Hoes, Stephanie van Eer, Sinan Eroglu, Lisa Zweerman, Oscar Aerts Beeld BrunoPress/ArjoFrank Fotografie
NLD/Amsterdam/20220420 - Premiere Costa!! Twintig jaar na het grote succes van Costa! een nieuwe zomerse feelgoodfilm die zich afspeelt rondom de discotheek Costa in Lloret de Mar. Fotograaf: BrunoPress / ArjoFrank Fotografie Op de foto: Cast Costa!! - Zoey Ivory, Tina de Bruin, Katja Schuurman, Roeland Fernhout, Sammie Römer, Soy Kroon, Abbey Hoes, Stephanie van Eer, Sinan Eroglu, Lisa Zweerman, Oscar AertsBeeld BrunoPress/ArjoFrank Fotografie

‘Costa!!’ in de bioscoop: hoe gaat het met de oude cast van twintig jaar geleden?

Costa!! draait in de Nederlandse bioscopen. De eerste film verscheen twintig jaar geleden. Wat heeft de cast van de iconische film de afgelopen jaren gedaan? Hier volgt een overzichtje van de negen castleden.

1. Björn – John Wijdenbosch

Acteur John Wijdenbosch was in de film te zien als propper Björn. Later was de acteur te zien in Shouf Shouf! Hij is ook een opleiding gestart tot scenarioschrijver. Helaas overleed John op 44-jarige leeftijd in 2017. Samen met zijn vrouw en dochter kwam hij om bij een tragisch auto-ongeluk.

De tekst gaat verder onder de post.

2. Tommy – Kürt Rogiers

Acteur Kürt Rogiers was in de film te zien als propper Tommy. Later speelde hij in verschillende Vlaamse en Nederlandse series, zoals Danni Lowinski. Naast acteren presenteert hij ook. Zo was hij bijvoorbeeld te zien in LEGO Masters en K2 Zoekt K3.

De tekst gaat verder onder de post.

3. Angela – Peggy-Jane de Schepper

Actrice Peggy-Jane de Schepper was in de film te zien als Angela, de zus van Janet. Later speelde ze in verschillende producties, waaronder Penoza. Inmiddels is het een tijdje stil rondom Peggy-Jane en haar acteerklussen. Volgens De Volkskrant is ze nu werkzaam als coach.

4. Joyce – Nadja Hüpscher

Actrice Nadja Hüpscher was in de film te zien als Joyce, een vriendin van Angela. Later speelde ze in verschillende films en series, zoals De Boekverfilming, Simon, Dennis P. en recentelijk in Maud & Babs. Ook was Nadja te zien in Goede Tijden, Slechte Tijden.

De tekst gaat verder onder de post.

5. Maureen – Anniek Pheifer

Actrice Anniek Pheifer was in de film te zien als Maureen, een vriendin van Joyce. Later speelde ze in Westenwind. Daarnaast was ze te zien in allerlei series, bijvoorbeeld Aanmodderfakker, Het Schnitzelparadijs, Mocro Maffia en Grijpstra & De Gier.

De tekst gaat verder onder de post.

6. Rens – Daan Schuurmans

Acteur Daan Schuurmans was in de film te zien als propper Rens. Later speelde hij in allerlei films en series, zoals Nieuwe Buren, Mocro Maffia, Westenwind, Vliegende Hollanders. Onlangs verscheen hij weer op tv met de geschiedenisserie Het Verhaal Van Nederland.

De tekst gaat verder onder de video.

Lees ook Het is bekend: deze sterren doen mee aan het nieuwe seizoen van ‘Het Perfecte Plaatje’

7. Janet – Georgina Verbaan

Actrice Georgina Verbaan was in de film te zien als Janet, het zusje van Angela. Later brak ze door met haar rol in Goede Tijden, Slechte Tijden. Daarna was ze te zien in allerlei films en series, zoals Klem, Verliefd op Ibiza, Mannenharten en ’t Schaep met de 5 pooten.

De tekst gaat verder onder de post.

8. Frida – Katja Schuurman

Actrice Katja Schuurman was in de film te zien als propper Frida. Later speelt ze in allerlei series en films, zoals Interview en Nieuwe Buren. Ook presenteerde ze Beter laat dan nooit. Tevens zal ze te zien zijn in het nieuwe deel: Costa!!

De tekst gaat verder onder de post.

9. Bart – Michiel Huisman

Acteur Michiel Huisman was in de film te zien als Bart. Later is hij uitgegroeid tot een wereldster en heeft hij series op zijn naam staan als Game of Thrones, The Haunting of Hill House en Orphan Black. Ook in Nederlandse producties is hij te zien, zoals Phileine zegt sorry of Meiden van De Wit.

De tekst gaat verder onder de video.

Cast Costa!!

Costa!! draait vanaf nu in de bioscoop. Het belooft weer een zomerse feelgoodfilm te worden. De nieuwe cast bestaat uit Zoey Ivory, Tina de Bruin, Roeland Fernhout, Sammie Römer, Soy Kroon, Abbey Hoes, Stephanie van Eer, Sinan Eroglu, Lisa Zweerman, Oscar Aerts en natuurlijk Katja Schuurman.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Veronica Superguide | Beeld: BrunoPress

Fleur HartmanBrunoPress/ArjoFrank Fotografie

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden