Den Haag, september 2019: Prins Constantijn, Prinses Laurentien en hun kinderen Graaf Claus-Casimir, Gravin Leonore en Gravin Eloise. Beeld © RVD - Jeroen van der Meyde
Den Haag, september 2019: Prins Constantijn, Prinses Laurentien en hun kinderen Graaf Claus-Casimir, Gravin Leonore en Gravin Eloise.Beeld © RVD - Jeroen van der Meyde

Claus van Oranje: ‘De hele showbizzwereld is niks voor mij’

In tegenstelling tot zijn zus Eloise van Oranje, inmiddels een bekend gezicht in showbizzland, is Claus van Oranje dat juist niet. In een interview met De Telegraaf vertelt hij geen behoefte te hebben aan vragen over zijn privéleven. Daarnaast vertelt hij over de voor- én nadelen van onderdeel zijn van de koninklijke familie.

Showbizz

Eloise is intussen een bekend gezicht, Claus houdt daarentegen meer privé. “De hele showbizzwereld is niks voor mij”, begint Claus te vertellen. “Dat laat ik aan mijn zus over. Die is daar wat beter in”, zegt hij. “Ik heb niet echt behoefte aan vragen over mijn privéleven.”

Koninklijke familie

Volgens Claus zitten er veel voordelen aan zijn familie. Hij vindt dat hij “interessante en bijzondere mensen” leert kennen, die hij anders misschien helemaal niet zou ontmoeten. Maar er zijn ook nadelen. “Met alles wat ik doe moet ik opletten. Als ik iets fout doe heeft het niet alleen voor mij nadelen, maar voor mijn hele familie”, zegt hij.

Bezige bij

De graaf, momenteel woonachtig in Parijs, is een gepassioneerde ondernemer en is graag druk bezig. “Het ergste vind ik als ik niks te doen heb en op mijn telefoon op sociale media aan het scrollen ben. Dat vind ik heel irritant. Het liefste heb ik het gewoon heel druk, dat is geen probleem voor mij.”

Bron: RTL Boulevard

Lotte Hesseling© RVD - Jeroen van der Meyde

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden