Opening van de duo tentoonstelling Loes van Delft en David Stesner bij de Cobra Art Gallery in Amsterdam. Op de foto: Charly Luske en Tanja Jess Beeld Heukers Media
Opening van de duo tentoonstelling Loes van Delft en David Stesner bij de Cobra Art Gallery in Amsterdam. Op de foto: Charly Luske en Tanja JessBeeld Heukers Media

Charly Luske over vreemdgaan: 'Er zijn honderden collega's waarvan ik het weet'

Charly Luske (43) reageert voor het eerst sinds zijn statement op Instagram over de problemen in zijn relatie met Tanja Jess (55). In de uitzending van Koffietijd dinsdagochtend vertelt hij over zijn huidige situatie.

Intern proces

"Het is naar omstandigheden wel goed. Het gaat oké. Het is iets wat wij intern moeten oplossen en daar doen we ons best voor nog steeds", begint Charly. Hij benoemt dat het lastig te zeggen is waar hij in zijn proces zit. "Het statement is dat wij er samen aan werken, intern aan werken en ik ook voor mezelf natuurlijk. Dat is eigenlijk wat het is. Heel veel zinnigs kan ik er verder ook niet over zeggen."

Hij zegt dat het iets is wat de buitenwereld niet aangaat, iets wat privé is. "Als je bekend bent, is dat vaak niet zo. Dat weten jullie allemaal dat sommige dingen op straat liggen. En dat is jammer."

Onveranderd statement

Charly's kinderen gaan er volgens hem heel relaxed mee om. "Zij zitten niet op social media en zijn met heel andere dingen bezig. Voor hen is het natuurlijk ook geen nieuws."

Op de vraag hoe het gaat tussen Charly en Tanja antwoordt hij: "Haar statement en mijn statement is eigenlijk gewoon onveranderd. Dat is gewoon wat het is. Daar werken we aan en dat is niet een week later opgelost."

Lees ook Tanja Jess (55) woest op Roddelpraat: ‘Ik ben me rot geschrokken, deze mensen deinzen nergens voor terug’

Honderden collega's

Als aan Charly wordt gevraagd of het een beetje te doen is om hun problemen op te lossen aangezien ze bekend zijn, zegt hij: "Meestal is het in de privésfeer. Ik heb heel veel mensen gesproken die zeggen: 'Wij hebben dit ook doorgemaakt, maar ja, bij ons ligt het niet op straat.' Ik heb honderden van dat soort reacties. Er zijn ook honderden collega's waar ik het van weet, waarvan het niet van op straat ligt." Charly zegt dat die verhalen waarschijnlijk binnenkort ook wel bekendgemaakt worden door de juicekanalen van tegenwoordig.

Hij besluit: "Ik vind: het gaat in principe niemand aan. Het is iets interns, dat is al erg genoeg. En we werken eraan."

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Koffietijd | Beeld: BrunoPress

Fleur HartmanHeukers Media

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden