Charly Luske en Tanja Jess onderzoeken relatievorm: 'Wij zijn aan het kijken wat het beste bij ons past' Beeld Brunopress
Charly Luske en Tanja Jess onderzoeken relatievorm: 'Wij zijn aan het kijken wat het beste bij ons past'Beeld Brunopress

Charly Luske en Tanja Jess onderzoeken relatievorm: 'Wij zijn aan het kijken wat het beste bij ons past'

Charly Luske en Tanja Jess hebben een paar zware maanden achter de rug, mede door het uitlekken van seksueel getinte berichten van Luske aan een andere vrouw. De twee onderzoeken nu naar eigen zeggen welke relatievorm het best bij hen past.

De actrice zegt niet te weten wat de toekomst zal brengen. "Wat ik wel weet, is dat we sowieso een team blijven en in verbinding met elkaar blijven. Onze basis is heel sterk en er is nog steeds heel veel liefde tussen ons. Wij vinden onze weg wel. Of dat helemaal volgens de tradities is, of zoals andere mensen dat doen, is nog niet duidelijk."

Trouw blijven

Tanja noemt als voorbeeld dat gedacht wordt dat een 'goede' relatie aan bepaalde criteria moet voldoen, zoals het altijd trouw blijven aan elkaar. "Ik heb liever een kerel die een keertje vreemdgaat, maar met wie ik een fantastisch leven heb, dan iemand die altijd trouw is, maar me niet respecteert of niet begrijpt."

Ze omschrijft de afgelopen periode als 'work in progress', zo zegt de actrice in het tijdschrift Beau Monde. "Als je honderd jaar samen bent, gooi je niet zomaar de handdoek in de ring."

Lees ook Charly Luske zingt Tanja Jess toe: ‘Ik heb toch wel echt een hele toffe chick’

Meerdere relatievormen

Volgens Luske spreken partners met elkaar af hoe ze hun relatie zien. "Er is niet één manier om samen te leven, er zijn meerdere vormen. Wij zijn aan het kijken wat het beste bij ons past."

Op de vraag hoe de twee hun gezin over vijf jaar voor zich zien, antwoordt Tanja dat ze wil dat ze "allemaal blij en gelukkig zijn, in welke vorm dan ook." Dat wil Charly ook: "Wat er ook gebeurt, er zal altijd heel veel liefde tussen ons vieren zijn."

Bron: ANP | Beeld: Brunopress

Evelien de VriesBrunopress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden