Chantal Janzen Beeld Brunopress
Chantal JanzenBeeld Brunopress

Chantal Janzen heeft soms wekenlang geen seks: ‘Ik doe het pas als het voor ons goed voelt’

Chantal Janzen heeft soms een langere periode geen seks met haar partner Marco, omdat ze dan vanwege een groot werkproject “in een concentratiebubbel” zit. “En dan ben ik er niet bij met mijn hoofd”, onthult de presentatrice in de nieuwe editie van haar magazine &C.

“Misschien is dat hetzelfde wat weleens over voetballers verteld wordt: geen seks voor een wedstrijd”, stelt ze.

“Alleen duren die wedstrijden bij mij wat langer dan negentig minuten. En als dat werkproject nou een maand duurt? Dan duurt het een maand. Bijvoorbeeld in de weken dat ik me voorbereidde op het Eurovisie Songfestival, toen werd er thuis vrij weinig ge-ding-a-dong’d. Ik doe het pas als het voor ons goed voelt en dat werkt voor ons. Een keer per maand? Prima. Vier keer per week? Prima.”

Koen Pieter van Dijk snoof 3 ton drugs op

‘Gat van vier centimeter in mijn neus’

Chantal heeft weken geen seks

Los van haar werk, noemt Chantal ook het krijgen van kinderen een bepalende factor voor de seksfrequentie. “Die jongens hebben het talent om op precies het verkeerde moment een nare droom te krijgen, of erger: slaapdronken de kamer binnen te wandelen op het moment suprême.”

Al heeft ze ook juist wel eens wat aan een van haar slecht slapende kinderen gehad op dat gebied, vertelt ze. “Dat we elkaar midden in de nacht aankeken en dachten: nou ja, als we dan tóch wakker zijn...”

Bron: ANP

Merel DuitBrunopress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden