Chantal Janzen deelt emotioneel bericht na overlijden van Kiki (16): 'Je hebt me voorgoed veranderd' Beeld Instagram
Chantal Janzen deelt emotioneel bericht na overlijden van Kiki (16): 'Je hebt me voorgoed veranderd'Beeld Instagram

Chantal Janzen deelt emotioneel bericht na overlijden van Kiki (16): 'Je hebt me voorgoed veranderd'

Chantal Janzen is openhartig op Instagram over het overlijden van de 16-jarige Kiki. Twee jaar geleden leerde Chantal Kiki kennen, die ongeneeslijke leverkanker had.

Kiki wilde de carrière van Chantal

In een verdrietig bericht op Instagram vertelt Chantal Janzen over het overlijden van Kiki Toll. De jonge Kiki had leverkanker, die ongeneeslijk bleek te zijn. Chantal ging bij haar op bezoek in het ziekenhuis. Kiki wilde de presentatrice onwijs graag ontmoeten omdat ze in de voetsporen wilde treden van Chantal. "Je wilde op tv, in ‘t theater, in bladen. Je had talent. Uit ‘n Limburgs dorp, nuchter, ambitieus, realistisch maar je droomde groot", vertelt de presentatrice. Samen hebben ze veel gelachen en Chantal bleef contact houden met Kiki.

Chantal bezocht Kiki in het ziekenhuis en is later ook bij haar thuis geweest om meer tijd met haar te spenderen. Later hebben ze ook nog samen een interview voor het Prinses Máxima centrum opgenomen. Kiki deelde op haar Instagram dat ze ook te zien zal zijn in het 9e seizoen van Over mijn Lijk.

Lees ook Mireille (31): 'Door de kanker hebben we ons toekomstbeeld moeten bijstellen'

Uitbehandeld

Helaas bleek Kiki uitbehandeld te zijn, iets wat Chantal heel erg aangreep. "Lieve, grappige, stoere, talentvolle, unieke, kleine vriendin Kiki. Zo hoort ‘t niet te gaan. Je bent maar 16 geworden", schrijft Chantal in haar emotionele bericht. Op 14 juli 2021 overleed Kiki en Chantal heeft het daar nog steeds moeilijk mee. "Door jouw blik op de wereld ben ik veel, ook mijn werk wat jij zo ambieerde, in een ander daglicht gaan zien. Ik ga meer genieten. Beloofd."

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Instagram Chantal Janzen, Instagram Kiki Toll

Merel DuitInstagram

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden