Carice van Houten onzeker over toekomst Beeld
Carice van Houten onzeker over toekomst

Carice van Houten onzeker over toekomst

Actrice Carice van Houten werd vijf maanden geleden moeder van haar eerste kindje, zoontje Monte. Samen met acteur Guy Pearce woont ze momenteel Australië, wat het thuisland van Guy is. Hoe 2017 eruit gaat zien, is voor Carice nog onzeker. "Ik zit nu nog in een bubbel als jonge moeder met slaaptekort."

Stabiliteit

De 40-jarige Carice doet deze uitspraak in een openhartig interview met het AD. Samen met haar partner Guy zal ze voorlopig nog in Australië blijven wonen, en ze zal dan ook nog weinig in de spotlights treden de komende tijd. “Ik wil niet te veel reizen met mijn zoontje. Ik wil hem in deze eerste periode van zijn leven zo veel mogelijk stabiliteit geven.”

Knopen doorhakken

Verder kijken dan een week vooruit is voor Carice dan ook een lastige zaak. Ze vertelt in het interview dat ze het definitief doorhakken van knopen over werkzaken nog even niet doet. “Het is veel te moeilijk om allerlei beslissingen over mijn toekomstige verblijfplaats en carrière te nemen.”

Moederrol

Het moederschap heeft haar nu al veel gebracht. Carice doet uit de doeken dat ze na de bevalling van haar zoontje pas het gevoel heeft écht een moederrol te kunnen spelen. “Ik voelde me vroeger soms een fraudeur in een moedervertolking omdat ik het moederschap toen niet aan den lijve had ondervonden. Na mijn bevalling zijn er bij mij heel andere emoties losgekomen, waar ik destijds geen weet van had.”

Bron: RTL, AD

Lees ook:

Anne-Flore Muller

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden