Britt Dekker vernoemt paard naar John de Mol: 'Ik droomde elke nacht over hem' Beeld Instagram
Britt Dekker vernoemt paard naar John de Mol: 'Ik droomde elke nacht over hem'Beeld Instagram

Britt Dekker vernoemt paard naar John de Mol: 'Ik droomde elke nacht over hem'

Britt Dekker showde deze week vol trots haar nieuwe paard op Instagram. Ze is helemaal in de wolken met de prachtige Friese hengt. 'Welkom Johnny TKJ!', schrijft ze bij een dromerige video. Britt bleef maar dromen over dit paard, net als bij haar andere paard George. Deze kreeg ze van haar baas John de Mol, die ze nu een klein eerbetoon geeft.

Een paar maanden geleden overleed Britt's vorige Friese paard Vito. Op Instagram schrijft de presentatrice: "Zoals jullie allemaal weten was ik erg verdrietig na het overlijden van mijn paard Vito. Friese paarden zijn mooi en betrouwbaar. Een van 's werelds beste paardenrassen. Hoewel ik Vito nooit kan vervangen, kijk ik dagelijks veel video's en foto's van Friese paarden. Ik kwam een ​​video tegen van een heel bijzonder paard. Het was liefde op het eerste gezicht. Vanaf de eerste beelden die ik zag kon ik dit paard niet uit mijn hoofd krijgen."

Droompaard

Britt probeerde er alles aan te doen om het paard uit haar gedachten te krijgen, maar ze bleef (net als bij paard George) over hem dromen: "Bijna elke nacht kwam hij voorbij in mijn dromen. Toch probeerde ik het los te laten. Ik ben zo blij en gelukkig met mijn paarden George en Eve. En dit paard, genaamd Johnny, was toch niet te koop."

"Maar toen mocht ik hem een ​​keer rijden. 🥰 Toen werd het serieus, vanaf de eerste rit samen voelde ik deze bijzondere band. Ik lag nachtenlang wakker en bedacht hoe ik Johnny in onze paardenfamilie kon krijgen?"

Lees ook Wat knap: Britt Dekker en paard George kwalificeren zich voor NK dressuur

'Gelukkigste meisje op aarde'

Het bleef even onzeker of het Britt wel zou lukken haar droompaard te bemachtigen. "Eigenlijk was het de bedoeling dat dit paard nog lang bij Ted Kop Jansen (Friese paardenfokker, red.) zou blijven. Dit is de stal waar de mooiste Friezen ter wereld worden gehouden en wereldwijd worden verkocht."

"Ik dacht dat ik dit paard nooit zou kunnen krijgen maar na veel gepraat ben ik dankbaar en blij je te kunnen vertellen dat ik het gelukkigste meisje op aarde ben. Johnny is aan mij gegund en vanaf vandaag maakt hij officieel deel uit van de familie! ❤️ Johnny, je bent geweldig!!"

John de Mol

Haar witte droomhengst George kreeg Britt van haar baas John de Mol, als een vorm van salaris voor haar Talpa-programma's. Dit keer kocht Britt het paard helemaal zelf. "Ik heb alles wat ik met de film 'Silverstar' verdiend heb, gebruikt om John te kopen', vertelt ze tegen Shownieuws.

Toch is John de Mol ook op een bepaalde manier betrokken bij dit paard. Zo vertelt Britt: "Ik moet zeggen, hij is wel een beetje vernoemd naar John. Ik heb het dit keer dus zelf kunnen doen en ik heb niet John hoeven bellen. Ik heb wel heel vaak gedacht ‘zal ik op die knop drukken en John bellen?''

Bekijk hieronder een video van Britt en Johnny. Veel geluk samen!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram/ Story | Beeld: Instagram

Evelien de VriesInstagram

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden