Bridget Maasland (nu al?) helemaal over breuk met André heen: 'Ik voel me echt goed' Beeld nbsp
Bridget Maasland (nu al?) helemaal over breuk met André heen: 'Ik voel me echt goed'Beeld nbsp

Bridget Maasland (nu al?) helemaal over breuk met André heen: 'Ik voel me echt goed'

Na drie intense maanden maakten Bridget Maasland (45) en André Hazes (26) na het valentijnsweekend wereldkundig uit elkaar te zijn. Kort erna gaf de presentatrice toe veel liefdesverdriet te hebben, maar dat is nu voorbij. "Ik voel me echt goed", vertelt ze in een nieuw interview.

Bridget heeft zonder twijfel een roerige periode achter de rug. Niet alleen bleek haar veelbesproken relatie met André niet te werken, óók schreeuwde de zanger nog geen twee weken later van de daken weer terug te zijn bij zijn ex Monique Westenberg (43). Daarna wiste hij Maasland volledig uit zijn leven.

Cocon

Hoewel de breuk tussen André en Bridget al weken het gesprek van de dag is, heeft de blondine zich daar niet mee beziggehouden. "Ik moet je heel eerlijk zeggen, ik heb best wel in een cocon geleefd. Dus ik heb geprobeerd het niet te veel tot me te laten", vertelt ze in RTL Boulevard. Ook zegt ze dat veel mensen haar een hart onder de riem hebben gestoken en kreeg ze "heel veel steun". "Niet alleen in mijn omgeving, ook daar buiten. Ik voel me echt goed. Het is oké. Gewoon weer lekker volle kracht vooruit naar de toekomst en vooral niet te veel achterom kijken."

‘Heel gelukkig’

Bridget heeft al meerdere keren een boekje opengedaan over de breuk met André. Zo zei ze kort na de split veel liefdesverdriet te hebben en vertelde ze zelfs dat ze het met haar ex al over kinderen had. Maar nu de zanger weer terug is bij de moeder van zijn kind, Monique, heeft de presentatrice minder mooie woorden over voor de kortstondige romance: ze had de relatie liever overgeslagen.

Te veel aandacht

Volgens de blondine was in eerste instantie de druk die op hun relatie lag en alle aandacht die ervoor was hen te veel geworden; een uitspraak waarmee meerdere kenners al meteen korte metten maakten. “Door alle negativiteit heeft onze liefde geen kans gehad”, vertelde Maasland aan VROUW. “We hebben het gewoon niet gered. Ik ben er heel verdrietig over, want we waren heel gelukkig met elkaar.” Insiders verklapten intussen dat de vork anders in de steel zat en Hazes al veel eerder klaar was met de presentatrice. Inmiddels heeft Bridget echter ook toegegeven dat de schuld niet alleen bij de media ligt. “Je kunt niet anders zijn dan wie je bent. Ik ben ook gewoon een werkende moeder en hij werkt veel ’s nachts”, zei ze in het radioprogramma Keur in de Middag. “Als de roze bril af gaat, moet je je toch afvragen: kunnen we dit?”

Drie héél bewogen maanden

De relatie tussen André Bridget was van korte duur. Op 17 februari werd bekend dat zij en André een eind aan hun relatie hebben gemaakt, nadat ze drie maanden samen waren. Dat gebeurde vlak na de terugkeer van een vakantie op Curaçao (waar André ook enkele dagen doorbracht met zijn toenmalige ex Monique en hun zoontje). Geruchten dat de relatie voorbij was, ontstonden op Valentijnsdag, toen de twee géén liefdevolle berichten over elkaar deelden op sociale media. Het stel deelde daarvoor achter elkaar verliefde foto’s van en met elkaar; het was nog net geen spam te noemen. Uiteindelijk bleek dat André ook daadwerkelijk zijn spullen op 14 februari heeft opgehaald uit Bridget’s huis. Twee weken na dit alles bevestigt de zanger weer samen te zijn met de moeder van zijn zoon.

Lees ook Bridget had relatie met André liever overgeslagen: 'Het ging allemaal wel heel hard'

Overspel?

Tijdens de Curaçao-vakantie ontstonden er al geruchten dat André en Monique het weer stukken beter ‘met elkaar konden vinden’. Zo werden de twee veelvuldig samen gespot én zijn ze zelfs gefilmd toen ze samen uit hetzelfde toiletgebouw op een strand kwamen. André en Monique zouden zelfs betrapt zijn op een hotelkamer, waarna Bridget verhaal ging halen en er klappen zouden zijn uitgedeeld. Na bekendmaking van de breuk liet Bridget weten dat er op Curaçao niets gebeurd was en dat ze niets afwist van overspel tussen de twee oud-geliefden. Ook Monique en André ontkenden, iets dat met de kennis van nu uiteraard toch wel te betwijfelen valt…

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress

Carolien Tsaonbsp

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden