Bridget bevestigt geruchten met schokkende onthulling: ‘André vroeg mij ook met kerst ten huwelijk’ Beeld nbsp
Bridget bevestigt geruchten met schokkende onthulling: ‘André vroeg mij ook met kerst ten huwelijk’Beeld nbsp

Bridget bevestigt geruchten met schokkende onthulling: ‘André vroeg mij ook met kerst ten huwelijk’

Afgelopen weekend maakten André Hazes (26) en Monique Westenberg (42) heuglijk nieuws bekend: na een veelbewogen jaar deed de zanger zijn langverwachte huwelijksaanzoek en de twee kunnen niet wachten om elkaar het jawoord te geven. De aankondiging ontging ook Bridget Maasland (46) niet, maar er meteen een reactie op geven, deed ze niet. Toch kon ze het even later tóch niet laten om uit te halen met een pikante naaktfoto en een sneer uit te delen op de publieke radio. En daar bleef het niet bij. De presentatrice doet ook nog een opmerkelijke onthulling op Instagram.

Reactie Bridget op verloving André en Monique

Wanneer Bridget te gast is in de 538-ochtendshow van Frank Dane, kán ze haar lippen niet meer stijf op elkaar houden wat betreft de verloving van André en Monique. In eerste instantie zegt ze het "hartstikke leuk" te vinden voor het stel en "echt heel blij voor ze" te zijn, maar daarop volgt toch een steek onder water. "Ik ben alleen wel heel erg benieuwd wie hij volgend jaar met kerst gaat vragen! Maar verder vind ik het hartstikke leuk", aldus de presentatrice.

'Afgelikte boterham'

Die sneer komt echter niet uit het niets, zo blijkt nu. Wanneer Bridget op Instagram onder meer "een afgelikte boterham" wordt genoemd, laat de presentatrice het daar niet bij. Integendeel, ze geeft tekst en uitleg. "Ik ben niet jaloers, ik zeg nooit wat maar ik vind wel dat ik een grap mag maken als ik een zelfde huwelijksaanzoek heb gekregen afgelopen kerst", begint de blondine. "Hoe je erbij komt dat ik een afgelikte boterham ben, geen idee. Waarschijnlijk geloof jij alle verhalen en aannames die mensen de wereld in helpen om zichzelf beter te voelen." Ze sluit de reactie af met een positieve noot. "Ik wens je veel wijsheid en liefde toe."

Inderdaad ten huwelijk gevraagd

Haar collega's van RTL Boulevard hebben lucht gekregen van de reactie van Bridget en haar ernaar gevraagd. Aan het entertainmentprogramma bevestigt ze dat André inderdaad op zijn knieën is gegaan en zij ja had gezegd. Toch wil ze - opnieuw - kenbaar maken dat ze haar ex en Monique alle geluk toewenst. "Ik ben echt heel blij voor ze en anderen zijn er meer mee bezig dan ik."

Gerucht na gerucht

Rond de kerstdagen van 2019 ging inderdaad het gerucht dat André Hazes zijn toenmalige vriendin ten huwelijk had gevraagd. Hij en Bridget waren op dat moment slechts een maand samen, maar er dook toen al een foto op waarop de presentatrice haar hand opvallend in beeld bracht - mét een ring rondom haar vinger. Een maand later werd Bridget gespot bij een verloskundigenpraktijk in Amsterdam-Zuid en na de breuk liet ze weten het inderdaad al over kinderen te hebben gehad tijdens haar kortstondige maar innige relatie met André.

Lees ook Verloving André en Monique gaat Bridget niet in 'koude kleren' zitten: Hazes' ex slaat terug met naaktfoto

Ein-de-lijk verloofd

André Hazes (26) maakte zaterdag bekend dat hij zijn vriendin Monique (42) ten huwelijk had gevraagd. Een prachtige foto waaruit bleek dat Monique – die hij een jaar geleden drie maanden verruilde voor Bridget – de vraag met een volmondige ‘ja’ had beantwoord, ging in raptempo het web over. Bij een video van de happening hielden veel volgers van Monique het niet droog.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress, Instagram

Carolien Tsaonbsp

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden