bridget maasland Beeld Brunopress
bridget maaslandBeeld Brunopress

Breuk met André Hazes was voor Bridget Maasland een van de zwaarste periodes uit haar leven

Bridget Maasland was te gast in het programma Isola di Beau. Presentator Beau van Erven Dorens vraagt de presentatrice wat de zwaarste periode uit haar leven was. Ze blikt terug op haar scheiding, maar noemt ook de relatiebreuk met zanger André Hazes.

Relatiebreuk Bridget en André

“Ik heb er meerdere. Mijn scheiding vond ik echt de zwaarste tijd, omdat je met zo’n klein hummeltje zit en helemaal nog niet weet waar dingen naartoe gaan. En je hebt gefaald. Het is niet gelukt. Dat vond ik een hele zware tijd”, vertelt Bridget over de breuk tussen haar en ex-partner Pepijn in 2009. Maar ook de relatiebreuk met André Hazes is Bridget nog lang niet vergeten. “Ik vond twee jaar geleden ook een hele zware tijd. Niet eens die relatie, want dat vond ik hartstikke leuk”, begint ze. “Maar wat er daarna over me heen is gekomen. (…) Ook daar zit een heel mooi leermoment. Ik heb daar ook heel veel aan gehad.”

Negatieve reacties

Tijdens Maaslands relatie met André kreeg de 51-jarige presentatrice te maken met een heleboel negatieve reacties. “Het ging om een relatie met een jongere man. Ik heb over Tiësto nooit gehoord dat hij met een 28 jaar jongere vrouw is getrouwd. Dat dat eigenlijk niet kon. Ik heb nog nooit bij mannen gehoord dat ze door andere mannen werden aangevallen, dat ze door de publieke opinie zijn veroordeeld omdat ze zogenaamd een relatie kapot hebben gemaakt en een vrouw uit een relatie hebben gehaald.”

Echt een vrouwending

Bridget is van mening dat vrouwen niet lief voor elkaar zijn. “Het is echt een vrouwending. Ook de negatieve kant, want dat gebeurt ook door vrouwen. Mannen hoor je hier niet over, want het interesseert ze helemaal geen reet. Maar ook het feit dat de vrouw ouder is in dit geval, wordt gewoon niet geaccepteerd.”

Bron: Story

Fleur HartmanBrunopress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden