Boze K3-fans belagen Yvonne Coldeweijer na roddel: 'F*ck off! Ga weg van mijn pagina!' Beeld Brunopress
Boze K3-fans belagen Yvonne Coldeweijer na roddel: 'F*ck off! Ga weg van mijn pagina!'Beeld Brunopress

Boze K3-fans belagen Yvonne Coldeweijer na roddel: 'F*ck off! Ga weg van mijn pagina!'

Onze juicequeen Yvonne Coldeweijer weer eens een grens over! Maar dit keer een fysieke, namelijk de Belgische. Yvonne deelde op Instagram dat K3-lid Julia Boschman (19) en Vlaamse collega-coach van The Voice Kids Metejoor (31) vreemd zouden zijn gegaan met elkaar. Beiden zitten momenteel in een relatie en Metejoor is zelfs verloofd. Yv moest deze scoop bekopen met een hoop boze K3-fans in haar DM.

Op haar juicekanaal Life of Yvonne schrijft Yvonne dat de Vlaamse showbizzmedia er al een tijdje van weten. Maar volgens 'een spion' doet Studio 100 (het bedrijf van Gert Verhulst, dat achter K3 zit) er alles aan om te voorkomen dat deze juice uitlekt. “Die kunnen geen dirty K3’tje gebruiken natuurlijk”, post Yvonne. “Hoe boos is Gertje nu op een schaal van 0 tot 10?”, vraagt ze haar volgers.

Hotelkamer geboekt

Meerdere Vlaamse 'spionnen' zouden het vreemdgaan-verhaal inmiddels bevestigd hebben aan de roddelkoningin. Zo zou een anonieme bron haar verteld hebben dat Julia tegen iemand opbiechtte dat ze samen een hotelkamer hebben geboekt. Daar zouden dingen zijn gebeurd, terwijl Metejoor al verloofd was.

De twee collega's (die 12 jaar in leeftijd schelen) zouden volgens haar 'spionnen' gespot zijn in hotel 'O Kathedral' in Antwerpen. “Het schijnt een van de weinige hotels te zijn waar je een code krijgt om binnen te komen, omdat de receptie al heel vroeg pleite is. Als dat geen invite is voor cheating BV’ers… Ik heb een spion nodig daar.”

Ook in Bergen op Zoom, de woonplaats van Julia, zou de geruchtenmolen al een tijdje overuren draaien. Als we de berichten moeten geloven zou Julia de verhalen zelf met haar oud-collega's van de Intratuin gedeeld hebben.

Lees ook Wie is Yvonne Coldeweijer?

Boze K3-fans

Nou krijgt Yvonne het wel vaker voor elkaar om mensen kwaad te maken. Maar met deze juice krijgt ze een horde woedende K3-fans in haar inbox die niks van deze roddels willen weten.

“Als jij boven de zes jaar oud bent en jij hebt een fanpage van K3, dan ben jij een loser, oké? F*ck off! Ga weg van mijn pagina!”, sneert Yvonne naar de fans.

Yvonne in K3

Juicy detail: miss Coldeweijer herself heeft in 2009 meegedaan aan de talentenjacht K2 zoekt K3, waarin K3 op zoek ging naar een nieuw K'tje. Ze viel nét voor de liveshows af. Daarna werd ze bekend als 'Keet!', het gezicht van Telekids op RTL 8. Deze rol heeft ze 3 jaar vertolkt, tot ze in 2013 haar carrière bij Telekids beëindigde.

Bekijk hieronder de stories van Yvonne over Julia en Metejoor:

null Beeld
null Beeld
null Beeld

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress/ YouTube

FlairBrunopress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden