'Boer zoekt Vrouw' zorgt voor veel hilariteit bij kijkers: 'Evert snapt volgens mij geen hol van wat Maud uitkraamt' Beeld KRO
'Boer zoekt Vrouw' zorgt voor veel hilariteit bij kijkers: 'Evert snapt volgens mij geen hol van wat Maud uitkraamt'Beeld KRO

'Boer zoekt Vrouw' zorgt voor veel hilariteit bij kijkers: 'Evert snapt volgens mij geen hol van wat Maud uitkraamt'

Gisteravond werd aflevering 7 van Boer zoekt Vrouw uitgezonden, die maar liefst 3,1 miljoen kijkers trok. Daarmee stond het programma op de eerste plaats in de kijkcijferlijst. De aflevering zorgt weer voor veel hilariteit, maar ook voor opschudding. Er werden namelijk drie logees naar huis gestuurd.

Verdrietige afvallers

Onder anderen Jouke stuurt één van zijn dames naar huis en dat is Marion. De boer vindt haar toch iets 'té pittig', terwijl dat toch juist hetgeen is waar Jouke zo naar op zoek is. Lang treurde de boer er niet om, zo gaf hij een seconde na haar vertrek al aan weer aan het werk te gaan en het eigenlijk alweer vergeten te zijn.

Bij boer Rob moest Sylvia helaas vertrekken en in huize Janine werd de oh-zo-vriendelijke Michiel weggestuurd. Voor Janine blijkbaar iets té vriendelijk, Michiel deed namelijk enorm zijn best en bevond zich het liefst ieder moment aan haar zijde. Dat ervoer Janine blijkbaar als te opdringerig. Voor haar andere twee logees betekent dat nu wel meer ruimte. Zo gaf Sander in de aflevering al aan geïrriteerd te zijn door Michiels ongewenste menging in zijn gesprek met Janine. Daar zal hij nu in ieder geval geen last meer van hebben.

De tekst gaat verder onder de tweets.

Mauds date met Evert

De meeste hilariteit ontstond toch wel door Maud. De zweverige logé van boer Evert maakte op Twitter wederom de tongen los. Maud was enorm toe aan een een-op-een-moment met Evert en die kreeg ze in aflevering 7 eindelijk. Samen met Evert springt ze op de trekker, om hem daar vervolgens eens op de man af te vragen of hij haar wel leuk vindt. "Ja goed", antwoordt de boer slechts. 'Niet uitstekend' dus, volgens Maud, al is ze wel weer tevreden gesteld.

Ze vervolgt: "Ik ga even dromen ja, vind je dat niet eng, als ik heel dichtbij kom met mijn gedachtes?" Na een aantal verwoede pogingen tot een gesprek, geeft Evert uiteindelijk aan 'niet zo'n hele grote prater' te zijn. Waarop Maud antwoordt: "Ik ben ook niet zo'n hele grote prater, tenminste niet van de hele lange verhalen." Evert probeert zijn boodschap vervolgens nog meer te verduidelijken. "Stilte is soms ook best mooi", zegt hij.

Lees ook Twitterend Nederland gaat los op misser Maud in Boer Zoekt Vrouw: ‘Deze moet je héél gauw lozen’

Teken van boven

Ondanks de ietwat matige interactie is Maud dolgelukkig, wanneer ze Evert mag helpen bij de geboorte van een stiertje. Maud raakt diep ontroerd door de gebeurtenis, helemaal wanneer ze ziet dat het stiertje een witte vlek in de vorm van een hartje op zijn kop heeft. Dat is volgens Maud een teken. Of Evert daar ook in gelooft, zien we helaas pas volgende week.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: LINDA.nl, Story | Beeld: KRO-NCRV

Mirte TimmersKRO

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden