Boer Rob druk bezig met zijn passie: 'Ik ben echt mijn droom achterna gegaan' Beeld Linelle
Boer Rob druk bezig met zijn passie: 'Ik ben echt mijn droom achterna gegaan'Beeld Linelle

Boer Rob druk bezig met zijn passie: 'Ik ben echt mijn droom achterna gegaan'

Boer Rob zorgde voor flink wat commotie in het afgelopen seizoen van Boer zoekt Vrouw. De boer was behoorlijk gewillig en werd meer dan eens vergeleken met geile Geert. Tijdens de logeerweek liet hij weten dat naast het boer zijn ook een passie heeft voor muziek. Hij speelt dan ook graag op zijn gitaar. Leuk nieuws: de muziek van boer Rob is nu te beluisteren op Spotify.

Muziek boer Rob

Boer Rob schoof niet onder stoelen of banken dat hij houdt van muziek maken. De boer speelt veel gitaar en zingt daar ook nog eens bij. Op de Boer zoekt Vrouw-website laat de boer weten dat hij heel graag verder wil gaan in de muziek, al staat kersen telen nog steeds op nummer één. "De kans dat je als zanger echt doorbreekt is heel klein. Daarom ben ik altijd realistisch gebleven. Ik ga voor mijn kersenteelt, maar muziek blijft mijn passie."

Rob neemt zijn passie wel heel serieus en besloot zijn muziek op Spotify te zetten. "Ik heb veel eigen nummers op Spotify staan en er komt nog een album van mij aan. Dus ik heb het wel altijd heel professioneel aangepakt en ik kan wel zeggen dat ik echt mijn droom achterna ben gegaan."

Benieuwd naar zijn muziek? Je kunt liedjes van RJ69, zoals hij zichzelf noemt, vinden via deze Spotify-link. Wat vind jij van de deuntjes van de boer?

Lees ook BZV-koppels geven update over liefdesleven: ‘Ze wil minder gaan doen om meer op de boerderij te helpen’

De liefde

Boer Rob had in Boer zoekt Vrouw niet veel succes, maar hij staat nog steeds open voor de liefde. Al heeft hij het er wel moeilijk mee dat Wendy hem heeft afgewezen. Dit heeft hij nog niet helemaal verwerkt. "Daar zit ik nu middenin en het heeft nog even tijd nodig. Maar ik heb zin om weer vooruit te kijken en verder te gaan. Ik heb prachtige brieven mogen ontvangen. Dat geeft een goed gevoel."

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Linelle Deunk - KRO-NCRV

Merel DuitLinelle

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden