Andre Hazes Beeld Brunopress
Andre HazesBeeld Brunopress

Boek over ‘zondaar’ André Hazes in de maak: ‘Onthult wat documentaires níet laten zien’

Goede Hazes, slechte Hazes: de familie Hazes houdt al jaren de gemoederen bezig. De Hazesjes hebben te pas en te onpas ruzie en komen vaak in het nieuws vanwege schandalen. Hoog tijd voor weer een boek over deze Nederlandse familie, moet Guido den Aantrekker, hoofdredacteur bij Story, hebben gedacht.

Guido gaat in zijn boek focussen op niemand minder dan André Hazes junior, vertelt hij op Twitter.

Biografie André Hazes

Het boek zal een ongeautoriseerde biografie worden, met als titel Grote Jongen: André Hazes. Zoon, zanger en zondaar. Guido belooft dat het boek veel nieuwe verhalen vertelt: “Het ware verhaal, inclusief nieuwe feiten, onbekende anekdotes en eigen herinneringen.” Volgens de uitgeverij beschrijft het boek “bepalende momenten uit het nu al spraakmakende leven van André Hazes jr. aan de hand van gesprekken met familie, vrienden en andere intimi.”

En we hoeven helemaal niet lang te wachten op dit boek, want het verschijnt op 24 mei bij de Belgische uitgeverij Borgerhoff & Lamberigts. We kunnen 192 pagina’s juice verwachten.

Tekst gaat verder onder de tweet.

De hoofdredacteur van Story meldt op Twitter dat het boek “eerst bedoeld was voor Vlaanderen”, maar dat nu “Nederlandse inkopers ook veel interesse tonen”. Den Aantrekker botste afgelopen najaar met Roxeanne Hazes, de zus van André, omdat het blad stelde dat zij over haar moeder Rachel had gelogen. Hierover diende Roxeanne een klacht in bij de Raad voor de Journalistiek.

Bron: ANP

RedactieBrunopress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden