Bobbi Eden start inzamelingsactie voor 'Vier handen op één buik'-kindje met kanker Beeld em
Bobbi Eden start inzamelingsactie voor 'Vier handen op één buik'-kindje met kankerBeeld em

Bobbi Eden start inzamelingsactie voor 'Vier handen op één buik'-kindje met kanker

Bobbi Eden heeft op Instagram haar volgers gevraagd geld te doneren aan haar inzamelingsactie voor 'Vier handen op één buik'-deelneemster Jaylin en haar dochtertje Allexa (3). Zij deden vier jaar geleden mee aan het programma voor jonge moeders. De kleine Allexa heeft een zware en zeldzame vorm van kanker en gaat een moeilijk traject tegemoet.

Enorme klik

Op haar Instagram schrijft Bobbi: "Vier jaar geleden ontmoette ik voor het programma ‘Vier Handen Op een Buik’ voor Omroep BNNVARA tienermoeder Jaylin , die op dat moment zwanger was van haar dochtertje Allexa, en haar man Jelmer. Eigenlijk hadden we vanaf dag 1 een enorme klik met elkaar. Je zou misschien denken dat je, na de opnames van zo’n programma het contact verliest, maar zo zit ik zeker niet in elkaar en we hebben nog altijd nauw contact."

Gezinsgeluk verstoord

Ze vervolgt: "In de tijd na de opnames zag ik met trots hoe Jaylin van iemand die tijdens het maken van het programma op een dood spoor zat, in korte tijd een vaste baan vond, een huisje kocht en alles op de rit had met haar gezin." Helaas werd dat gezinsgeluk op een hele heftige manier verstoord. "Bij Allexa werd een zeldzame en zware vorm van kanker ontdekt, een neuroblastoom. En dat terwijl ze net hadden gehoord dat Jaylin zwanger was geworden van haar derde kindje."

Baan kwijt

"Voor de zorg van Allexa moet het gezin wekelijks vaak op en neer naar het Prinses Máxima Centrum in Utrecht, waar ze sinds Mei bezig zijn met chemo therapie, een traject wat nog zo’n twee jaar in beslag zal nemen." Alsof het allemaal al niet erg genoeg is wordt het contract van Jaylin ook niet verlengd en is ze vanaf februari haar baan kwijt. "En nu begeeft de auto het ook langzaam."

Lees ook Dit waren de reacties op Vier handen op één buik met Bobbi Eden

Doneren

"Dit alles zorgt natuurlijk voor een hoop stress. Ik moet er niet aan denken om m’n eigen kindje in deze situatie terecht te zien komen, en toch kan het iedereen overkomen. Inmiddels zijn ze zelf met een doneeractie gestart om een vervangende auto te kunnen aanschaffen om er zo voor te zorgen dat Allexa zorgeloos op en neer naar Utrecht kan voor haar chemo. Ik wil iedereen vragen voor een donatie. Alle kleine beetjes helpen!"

Wil jij de familie van Jaylin ook helpen? Doneren kan hier.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: Instagram, Brunopress

Anne-Fleur Reitsmaem

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden