BN'ers buzz Beeld BrunoPress
BN'ers buzzBeeld BrunoPress

BN’er buzz: Zó vierden onze BN’ers Moederdag

Gisteren was het Moederdag en werden alle moeders in het zonnetje gezet. Ook werd er aandacht besteed aan mensen zonder moeder, aan mensen met een slechte band met hun moeder én aan moeders die een kindje zijn verloren. Ook bekend Nederland vierde deze dag, wil je zien hoe?

Ready, sett, scroll!

Emma Heesters

Zangeres Emma Heesters is ‘erg dankbaar voor haar mom’ en is blij dat ze ‘zo’n geweldig voorbeeld’ heeft. Dat schrijft ze bij een perfect picture van de twee.

Elise Boers

“Mijn eerste Moederdag als moeder van drie”, schrijft Elise bij een reeks foto's van zichzelf en haar drie kleintjes.

Noa Vahle

Voor moederdag deelt de dochter van Linda de Mol: Noa Vahle een mooie zwart-wit foto van haar, haar broer en haar moeder.

Nicolette van Dam

Net als Noa deelt Nicolette van Dam een kiekje van zichzelf, haar broer en haar moeder. Ze is trots en dankbaar voor haar moeder: “De motor van ons gezin, onze rots in de branding, een kei van een oma en daarnaast ook nog eens m’n vriendin”, schrijft ze bij de foto.

Marlijn Weerdenburg

“Voor iedereen die Moederdag viert zonder moeder. Ik denk aan je”, dat deelt Marlijn Weerdenburg, wiens moeder is overleed in 2021. Voor de gelegenheid bracht ze zondag een nummer uit, genaamd Daar Wil Ik Heen, voor haar moeder (en anderen die hun moeder ook zijn verloren).

Yolanthe Cabau

Gisteren deelde Yolanthe uitgebreid hoe erg ze naar haar moeder opkijkt en hoe blij ze is dat zij haar moeder is. Daarbij deelt ze ook veel leuke foto's en video's van haar zoontje en vertelt ze hoe blij ze is dat ze zijn moeder mag zijn: “Bedankt, mijn-voor-altijd-baby-jongen, dat je me moeder hebt gemaakt en mijn leven met zoveel liefde hebt gevuld”, schreef ze bij haar post.

Monique Noell

Met foto's samen met André Hazes en kleine Dre wenst André zijn Monique een fijne Moederdag. Het stel deelt een reeks foto’s van de Dré op Instagram. Cute!

Sophie Ousri

Baby nieuws voor Sophie Ousri: net voor Moederdag kreeg ze het mooiste cadeautje ooit. Zaterdag beviel ze namelijk van haar kindje en gisteren zagen we de eerste beelden van de kleine meid. Hoe snoezig!

Simone Wijnands

Ook voor Luuk Ikink en zijn vrouw was het een extra mooie Moederdag dit jaar. Ze kregen er namelijk een nieuw gezinslid bij! “Het mooiste moederdagcadeau kreeg ik al afgelopen vrijdag… Onze zoon, Hielke Ingmar Ikink”, schreef de kersverse moeder bij een foto van haar kleintje.

Bron: Instagram

Gigi MarthaBrunoPress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden