Bn'er Buzz  Beeld Brunopress
Bn'er BuzzBeeld Brunopress

BN’er Buzz: déze BN’ers zijn dit weekend getrouwd en Esther Vedder is zwanger van een...

Lekker weekend gehad? Mooi, onze BN’ers namelijk ook. In deze wekelijkse recap praten we je in rap tempo bij over de glamorous & spicy avonturen van onze Hollandse celebs. Deze week staat alles in het teken van love, love, love!

Ready, set, scroll!

Geen Nick & Simon, maar Nick & Kirsten

Na het laatste optreden van Nick en Simon (snik, snik), zoekt Nick de rust op. Niet met Simon, maar met zijn vrouw Kirsten: “Voor het eerst in twaalf jaar zijn we vijf dagen samen zonder kinderen en ik moet eerlijk zeggen dat ik dat best een beetje moeilijk vind, maar wat is het fijn om even samen te zijn na zo’n drukke, maar bijzondere periode.”

Joey Jaq en Nick are so cute!

Influencer Joey en zijn Nick zijn nou echt wat we noemen couple goals. De twee ontmoetten elkaar in New York: Nick liep daar stage en Joey woonde daar. De liefde bloeide en de twee verhuisden naar Nederland. De twee zijn totally opposites van elkaar, maar toch matchen ze zo goed. Deze week delen ze hun love story bij Flair. Hebben jullie hem al gelezen?

Mr. & Mrs. Doornbos

Tien jaar geleden vroeg Robert zijn Chantal om met hem te trouwen én dit weekend is het er dan eindelijk van gekomen: De twee stapten zaterdag in het huwelijksbootje en zeiden het ‘ja’-woord. Dat het zo lang heeft geduurd voordat Robert en Chantal trouwden, kwam door meerdere tegenslagen, zo ook de gezondheid van hun dochtertje dat vaak schommelt. De Doornbosjes zijn dolgelukkig dat ze elkaar nu man en vrouw kunnen noemen en zijn blij hoe de ceremonie is verlopen: “Het was een magische dag”, deelde de tortelduifjes op Instagram. Gefeliciteerd Robert en Chantal!

Voor Laura en Ryan speelde leeftijd geen rol

Na meer dan acht jaar samen te zijn, maakt leeftijd nog altijd geen verschil in hun relatie. Laura en Ryan verschillen 11 jaar en toch zijn ze the one voor elkaar: “We schelen elf jaar. Ik was 29 en hij veertig toen we elkaar leerden kennen. Maar leeftijd heeft bij ons nooit een rol gespeeld”, deelde Laura. Zij wist het zeker, haar partner Ryan had wel nog zijn twijfels: “Ik was toch een beetje bang omdat het verschil zo groot was”. Nergens voor nodig, want de twee hebben samen een huis gekocht, zijn getrouwd en hebben (bijna) twee kinderen samen. Ook zij deelde hun love story bij Flair. Nog niet gelezen? Snel doen!

Zijn Sylvia Geersen en haar captain Joris nog samen?

The Bachelorette is alweer (bijna) voorbij. Voor fans een disaster, voor Sylvia hetgeen waar ze naartoe leefde. Want het einde van de show betekende het einde van de zoektocht naar haar lover: Haar laatste roos ging uiteindelijk naar captain Joris. De opnames waren al een tijdje geleden. Heeft de liefde tussen Sylvia en Joris staande gehouden eenmaal terug in Nederland? Aanstaande donderdag kunnen we bij Videoland zien of het liefdesavontuur goed afgelopen is en hoe het nu met hen gaat. Ga jij kijken?

Op deze bijzonder manier vertelde Jessie Jazz aan Kaj dat ze zwanger was

In maart deelde Jessie dat ze zwanger was, maar de manier waarop ze erachter kwam dat ze zwanger was, hield ze nog even voor zich. Tot gisteren. Toen deelde ze op Instagram een video waarop te zien was hoe ze het nieuws deelde met Kaj. In de beschrijving legt ze uit dat ze eerst helemaal niet dacht dat ze zwanger was: “1 februari, de ochtend startte met een complete shock. Ik had de ochtend ervoor een zwangerschapstest gedaan en helaas maar één streepje. De volgende ochtend liep ik langs de test, licht teleurgesteld pakte ik hem op en terwijl ik hem al richting de prullenbak gooide… Zag ik ineens twee streepjes!!”, deelt ze dolgelukkig.

Esther Vedder is zwanger van een…

Meisje! Hoe leuk! Ook zus Anne Verder is erg excited om tante te worden van een meisje, zo deelt ze in de comments: “Yessss! Een mini Esthertje on the way!!”. Congrats Esther! Dat wordt genieten tijdens het shoppen van de baby-uitzet.

Bron: Instagram

Gigi MarthaBrunopress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden