Bn'er buzz Beeld BrunoPress
Bn'er buzzBeeld BrunoPress

BN’er Buzz: Anna Nooshin op Ibiza en Monique en André in een pipowagen?

Lekker weekend gehad? Mooi, onze BN’ers namelijk ook. In deze wekelijkse recap praten we je in rap tempo bij over de glamorous & spicy avonturen van onze Hollandse celebs.

Ready, set, scroll!

Elise Boers

Samen met haar hubby en 3 kindjes besloot influencer Elise Boers een deel van haar weekend te spenderen op the beach samen met vrienden. Alleen ging niet alles helemaal zoals gepland. Als ouders van 3 jonge kids is ‘op tijd komen’ nog een dingetje.

Joey Jaq

Ook Joey Jaq en de zus van Elise, Vita, besloten om even optimaal te genieten van de zon. Maar natuurlijk wel op zijn Joey’s en Vita’s: met een grappige insteek. Hahah, we love it!

Gwen van Poorten

Onze columnist Gwen nam het er ook aardig van: lekker kroelen met haar hond, even naar de markt en op de scooter door de stad. Het lijkt Italië wel!

Geen kaartje gescoord voor het concert van Beyoncé?

Dankzij TikTok zit je toch first row

Anna Nooshin

Ook Anna genoot van het zonnetje, maar dan het Spaanse zonnetje. Anna was dit weekend te vinden op Ibiza en daar deelt ze de volgende foto’s van. Wij genieten lekker mee!

Manon Tilstra

Net als Anna, deelt Manon een leuk weekend-‘dumpie’ op the gram. Zij ging met haar fam gezellig langs de Rollende Keukens in Amsterdam, je weet wel, dat foodfestival waar de meningen over verdeeld zijn. Zijn jullie er geweest? Zo ja, wat vonden jullie van het festival?

Monique Westenberg

Monique genoot ook van het weer en ging er even tussenuit met haar kleine André: “Alles ademt rust uit. Slapen in een pipowagen of chateau. Blote voetjes in het gras, het geluid van vogeltjes en geitjes en een enorme gastvrijheid van Anja en Bas”, deelt ze bij haar post.

Bron: Instagram

Gigi MarthaBrunoPress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden