Bijna nooit in de schijnwerpers: zo ziet de knappe vrouw van Ali B er dus uit Beeld Brunopress
Bijna nooit in de schijnwerpers: zo ziet de knappe vrouw van Ali B er dus uitBeeld Brunopress

Bijna nooit in de schijnwerpers: zó ziet de vrouw van Ali B er dus uit

Ali B is al jaren getrouwd met Breghje Kommers, de moeder van zijn kinderen. Toch is ze amper in de spotlights te zien. Hoe ziet ze er eigenlijk uit?

The Voice-schandaal

Het The Voice-schandaal staat vast nog op jullie netvlies gebrand. Ali B ontkende toen dat hij “enige seksuele relatie” met een kandidaat heeft gehad. Zijn advocaat Bart Swier vertelde bij Beau dat Ali B de vrouw die aangifte heeft gedaan dacht te herkennen en naar eigen zeggen “seks met instemming” met haar heeft gehad.

"Ali dacht de situatie van de eerste aangifte te herkennen, ook al is het anoniem. Als het de vrouw is van wie hij denkt dat het is dan heeft hij wel seks met haar gehad, absoluut. Maar met volledige instemming van haar", aldus Swier.

De tweede zaak, grensoverschrijdend gedrag dat naar verluidt heeft plaatsgevonden op een schrijverskamp, herkende Ali B "helemaal niet" volgens zijn advocaat. "Hij had geen idee wie dat was.”

Vervolging

Dinsdag maakte het OM bekend Ali B te vervolgen voor meerdere zedenzaken, onder meer rond The Voice of Holland. Ali B wordt vervolgd voor zedenfeiten met drie meerderjarige vrouwen, die gepleegd zouden zijn tussen 2014 en 2018 in Heiloo, Amsterdam en het buitenland. Een daarvan is gerelateerd aan The Voice. Volgens het OM was bij de aangifte van een vierde vrouw tegen de rapper geen sprake van een strafbaar feit.

Tijdens dit hele gebeuren is zijn vrouw ook niet in beeld gekomen. Een vraag die heel Nederland zich vast heeft afgesteld: hoe ziet ze er eigenlijk uit? Wat wij weten is dat ze in ieder geval hard aan SPEC werkt, het evenementenkantoor dat in 2000 werd opgericht.

Ali B reageert op uitspraak OM

‘Ik ben blij’

Privéleven Ali B

Even zoeken, maar rechts op de foto staat de vrouw van Ali B:

Kinderen

Samen hebben ze drie zoons gekregen: Nouri Bouali, Amin Bouali en Omar Bouali. Zelf deelt Ali weinig van zijn kinderen op social media. Als hij al een foto plaatst is het met een hartje of andere emoji over hun gezichten heen.

Bron: Story

Redactie FlairBrunopress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden