Bettina Holwerda deelt eerlijke kolf-foto: 'Ik had XL tepels' Beeld Brunopress
Bettina Holwerda deelt eerlijke kolf-foto: 'Ik had XL tepels'Beeld Brunopress

Bettina Holwerda deelt eerlijke kolf-foto: 'Ik had XL tepels'

Bettina Holwerda (42) deelt een eerlijke foto van zichzelf met blote borsten op Instagram. In de post blikt ze met weemoed terug op de periode dat ze kolfde. Ook deelt ze de struggles die ze ervoer in die periode.

Bettina blikt terug op kolfproblemen

Bettina Holwerda kijkt met weemoed terug op de tijd dat ze borstvoeding gaf door te kolven. De actrice postte op Instagram een foto van haarzelf in ondergoed terwijl ze kolvend voor de spiegel staat. "Ohh, those melkfabriek days", post ze grappend. Kolven is een behoorlijk stressvolle taak en Bettina grapt dan ook dat ze de uitgerekte tepels niet mist. Bettina deelt haar eerlijke borstvoedingsverhaal zonder schaamte. Toen haar jongste dochter werd geboren, was Bettina genoodzaakt om twee keer per nacht haar wekker te zetten om te kolven. Haar dochtertje lag namelijk op een andere afdeling, waardoor ze haar niet direct met de borst kon voeden. Dat ging niet van een leien dakje, zegt Bettina, want ze had naar eigen zeggen "XL tepels van voor en XXXL maandverbanden van onder". Achteraf was het kolfapparaat een zege, maar toentertijd kon ze het ding wel vervloeken, deelt ze in haar post.

Lees ook Tessa: 'Ik gaf mijn baby's bewust geen borstvoeding en voel me daar niet schuldig over'

Free the nipple

Ook spreekt Bettina zich uit over het verbod op tepels op Instagram. Posts waarop borsten met tepels worden getoond worden standaard verwijderd. "Ik weet dat tepels op ' de Gram' streng verboden zijn, vandaar de blur, maarja, we moeten ze toch gewoon normalizen?". Bettina vindt het belachelijk dat tepels niet zichtbaar mogen zijn, want iedereen heeft ze en ze zijn ook nog eens heel waardevol voor borstvoeding. Veel van haar volgers prijzen Bettina om haar eerlijkheid en openhartigheid over deze lastige periode. Hoewel de tijd van het kolven Bettina behoorlijk zwaar viel, eindigt ze toch met een positieve noot. "Oh en met die tepels is het helemaal goed gekomen hoor. Helemaal weer perfect en prachtig en sexy."

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress

Merel DuitBrunopress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden