Bereiken Johnny Depp en Amber Heard eindelijk een schikking? Beeld
Bereiken Johnny Depp en Amber Heard eindelijk een schikking?

Bereiken Johnny Depp en Amber Heard eindelijk een schikking?

Als we Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ moeten geloven, hebben Johnny Depp en Amber Heard vandaag eindelijk een schikking bereikt. En hoe zit het dan met het wederzijdse moddergooien, de gelekte video van Johnny's agressieve uitbarsting en het verhaal over de afgehakte vingertop?

Volgens een verklaring van beide acteurs zou "geen enkele partij valse beschuldigingen hebben gedaan om er financieel beter op te worden." Dat is volgens TMZ een interessante verklaring, omdat het niet ontkent dat er dus daadwerkelijk valse beschuldigingen zijn gedaan. Misschien wel, maar dus niet om er geld aan te verdienen.

Laten vallen

Depp zou 7 miljoen doller hebben geboden zodat Heard de zaak zou laten vallen en zij zou inmiddels de aanvraag voor het contractverbod hebben ingetrokken. Ook zegt Heard een deel van het geld dat ze krijgt doneren aan een goed doel én ze wenst Johnny "het allerbeste."

In de verklaring is ten slotte ook nog te lezen dat de relatie tussen het stel "intensely passionate and at times volatile, but always bound by love..". Vrij vertaald: gepassioneerd, soms gewelddadig maar altijd binnen de grenzen van de liefde. Eind goed, al goed, hopen we dan maar?

Meer showbizz?

Bron: TMZ

wordpress_beheer.nl@sanoma.com

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden