Bachelorette-deelnemers Beeld RTL - JPF Foto
Bachelorette-deelnemersBeeld RTL - JPF Foto

Bekende gezichten: hier kun je Bachelorette-deelnemers Matthijs en Rick van kennen

Geniet jij ook met volle teugen van het nieuwe seizoen van De Bachelorette? Sylvia Geersen is ditmaal op zoek naar de liefde. Meer dan 17 mannen kwamen voor haar naar Zuid-Afrika. Er zitten een aantal bekende gezichten tussen de Bachelorette-deelnemers.

We schreven eerder al dat Joris al eens mee had gedaan met een datingprogramma, maar ook Matthijs, Rick en Malcolm zijn bekend van televisie!

Bachelorette-deelnemers

Blijkbaar zijn deze drie mannen niet cameraschuw en komen ze graag met hun gezicht op de buis.

Matthijs

De knape Matthijs was al eens eerder op zoek naar de liefde in een televisieprogramma. Misschien herken je hem wel: hij deed mee aan het eerste seizoen van Temptation Island: Love or Leave. Matthijs had zijn zinnen gezet op Jaydi, maar die bleek toch meer interesse te hebben in een andere single. Hopelijk heeft Matthijs bij Sylvia meer kans op de liefde!

Rick

Bachelorette-deelnemer Rick is ook zeker niet vies van de camera. Hij ging namelijk volledig uit de kleren voor het programma Gewoon Bloot. De naam zegt het al, hij stond volledig naakt voor een groep kinderen die vragen aan hem konden stellen over het mannelijk lichaam. Zou Rick een kans maken bij Sylvia?

Komt Joris uit ‘De Bachelorette’ je bekend voor?

In dít programma was hij eerder te zien

Malcolm

Malcolm houdt echt van de camera. Hij is namelijk werkzaam als acteur. Zo heeft hij verschillende rolletjes gehad in bekende series als Mocro Maffia en Klem. Én hij speelt soms in commercials. Herkende jij hem? Helaas moest Malcolm vorige week het programma verlaten. Het was geen echte liefde tussen hem en Sylvia.

Bron: Grazia

Merel DuitRTL - JPF Foto

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden