Sylvia Geersen Beeld RTL - Jasper Suyk
Sylvia GeersenBeeld RTL - Jasper Suyk

Bachelorette Sylvia Geersen: ‘Ik ga de kans pakken om te ontdekken hoe ik nu in de liefde sta’

Het is bijna zover: een nieuw seizoen van De Bachelorette. Vanaf 2 februari kunnen we de zoektocht van Sylvia Geersen naar ware liefde volgen op Videoland. In gesprek met Grazia vertelt Sylvia over de opnames en haar liefdesverleden.

“Fuck it, ik ga het gewoon doen”, zegt Sylvia onder andere over haar deelname.

Bachelorette Sylvia Geersen

Sylvia is gevraagd voor het programma. “In eerste instantie kreeg ik een soort kortsluiting in mijn hoofd bij het idee dat ik met twintig mannen moest gaan daten. Dat durfde ik echt niet!”, vertelt ze. “Maar toen ging ik erover nadenken en had ik zoiets van: wanneer krijg je nu de kans dat ze zoveel leuke mannen voor je uitkiezen, waarmee je naar de mooiste plekken in Zuid-Afrika mag? Ik dacht: fuck it, ik ga het gewoon doen en er helemaal mijn eigen show van maken, met veel humor en pit. Als ik mezelf ben en ik sta er helemaal voor open om deze mannen te leren kennen, kan het alleen maar hartstikke leuk worden!”

Geen rooskleurig liefdesleven

Haar liefdesverleden is helaas niet zo rooskleurig. “Ik heb best veel meegemaakt de afgelopen periode. Mijn ex heeft me tijdens een ruzie in glas gegooid – in een bierpul – waardoor ik een slagaderlijke bloeding had aan mijn pols en ook pezen en zenuwen doorboord waren.” Hierna moest ze anderhalf jaar revalideren, waardoor ze weinig kon werken. Een maand voor haar deelname aan Special Forces overleed Sylvia’s vader. “Ik was in die periode niet bezig met liefde en dacht daarom: ik ga de kans pakken om te ontdekken hoe ik nu in de liefde sta. Daten doe ik eigenlijk nooit.”

Aandacht van mannen

Aandacht van mannen krijgt ze zeker genoeg. “Mijn inbox zit wel vol met mannen, maar dat is allemaal op uiterlijk gebaseerd. Ik vind het ook weleens fijn om mannen te leren kennen die naar mijn innerlijk kijken. Dit was een kans om te laten zien wie de echte Syl is”, vertelt ze. “Ik heb hartstikke veel te bieden en ik kan van mezelf zeggen dat ik een oprecht mens ben.”

Geloven in de liefde

Ondanks het feit dat ze een aantal mislukte relaties achter de rug heeft, blijft Sylvia in de liefde geloven. “Mijn vorige relaties hadden ook veel liefde, maar die waren te intens. Ik heb wel geleerd dat ik dat niet meer wil. Ik ben op zoek naar een man die stabiel is en die een toevoeging kan zijn in mijn leven.”

Sylvia stelt dat ze vroeger wel echt een type had, maar in De Bachelorette wil ze zich openstellen voor allerlei mannen. “Misschien leer ik mezelf daardoor ook weer beter kennen.” Toch heeft ze nog een aantal eisen: “Ik houd wel van een atletische man, iemand die ook sport. En ik wil een man die ambitieus en een beetje creatief is, en die van hard werken houdt, want ik ben zelf ook een hardwerkende vrouw.”

Bron: Grazia

Fleur HartmanRTL - Jasper Suyk

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden