Roos Reedijk Beeld RTL
Roos ReedijkBeeld RTL

Baby in de kast: stylist Roos Reedijk reageert op kritiek ‘Kopen zonder Kijken’

Maandag was het weer tijd voor een nieuwe aflevering van Kopen zonder Kijken. Vinden de experts een huis voor Wèralucië en Said? Het blijkt een lastige opgave te zijn, want het gezin heeft een groot huis nodig. Interieurstylist Roos Reedijk gaf een opvallende tip, maar die viel niet bij kijkers in de smaak.

Roos tipt het stel om hun kind maar in de kledingkast te laten slapen. Kijkers vinden de opmerking van de stylist echt niet kunnen. Roos besluit daarom zelf bij RTL Boulevard te reageren op de situatie.

Op zoek naar een plek voor de baby

Wèralucië en Said zoeken in de nieuwste aflevering van Kopen zonder Kijken naar een grote woning met meerdere kamers vanwege hun grote gezin. Makelaar Alex doet z'n stinkende best om een huis te vinden dat voldoet aan de eisen, maar dat blijkt knap lastig.

Toch vindt Alex uiteindelijk een woning en kunnen Bob en Roos aan de slag met de verbouwing. Alleen is er één klein probleem: er is nog een baby op komst. En daar is eigenlijk geen plek voor in het nieuwe huis. Stylist Roos komt met een oplossing: baby nummer vijf kan wel in de walk-in closet slapen, toch?

Kijkers verbazen zich op Twitter over deze creatieve oplossing van de interieurstylist.

Reactie van Roos Reedijk

Roos Reedijk besluit bij RTL Boulevard te reageren op alle kritiek. Ze vertelt dat ze veel berichten heeft ontvangen over haar uitspraak.

“Dit was natuurlijk niet zo bedoeld. Hè, er waren al vier kinderen en oma. We moesten al echt ons best doen om iedereen een lekker eigen plekje te geven. Plus die extra badkamer was ook echt een grote wens. Dus ik dacht, het baby'tje slaapt sowieso de eerste maanden nog lekker in de slaapkamer bij de ouders. En dan kunnen daarna die twee kleine meisjes bij elkaar. Of kunnen ze toch nog eentje naar boven schuiven als een van de grote jongens het huis uit gaat.”

Ook grapt ze nog: “Maar ja, het was hilarisch. Het was aan de andere kant ook natuurlijk wel een immens grote kast, dus bij wijze van spreken had het een babykamertje kunnen zijn.”

Benieuwd naar Roos en haar eigen gezin? Zo zien haar man en kinderen eruit.

Bron: RTL Boulevard

Merel DuitRTL

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden