Astrid Kersseboom over te strakke topjes van Dionne Stax: 'het gaat niet om hoe spectaculair jij eruitziet' Beeld
Astrid Kersseboom over te strakke topjes van Dionne Stax: 'het gaat niet om hoe spectaculair jij eruitziet'

Astrid Kersseboom over te strakke topjes van Dionne Stax: 'het gaat niet om hoe spectaculair jij eruitziet'

Astrid Kersseboom geeft kritiek op de te strakke topjes van voormalig NOS-collega Dionne Stax. Volgens haar moet Dionne oppassen dat ze niet te sexy gekleed het Journaal presenteert.

Lange tijd was Dionne Stax een van de meest spraakmakende NOS journaallezeressen. Dit had vooral te maken met de geruchtmakende affaire met Humberto Tan. En nu maakt de kledingkeuze van Stax weer tongen los.

De tekst gaat verder onder de foto.

null Beeld

Strak topje

Het opvallend strakke topje van Dionne in een van de NOS uitzendingen werd zelfs besproken bij de talkshow van Jeroen Pauw. De presentatrice reageert op het gesprek: “Ik was in Barcelona op bezoek bij mijn zus en kreeg de ochtend na die uitzending van Pauw allemaal berichten binnen op mijn telefoon.”

Ook collega Astrid Kersseboom geeft haar mening in de tv-gids Veronica Superguide. Zo vertelt ze: “Je moet wel oppassen dat je er niet te opvallend bij staat en loopt. Het motto van Astrid is: doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg. Ze vervolgt: “Ik steek mijn haar ook nooit op. Het zit wel goed zo.”

Journaal presenteren

In het gesprek reageert ook Maxim Hartman: “O, dus je was het wel met mij eens dat Dionne Stax, toen ze het Journaal nog presenteerde, er vaak te sexy uitzag?”

“Nou, ‘te sexy’, dat zijn niet mijn woorden. Ik vind wel dat je als presentator moet oppassen dat je er niet te opvallend bij staat en loopt. Je werk is het nieuws zo duidelijk en goed mogelijk overbrengen, het gaat niet om hoe spectaculair jij eruitziet,” aldus Astrid.

Lees ook Jada Borsato heeft een rol in GTST: 'Super blij dat ik het eindelijk mag delen'

Strakke truitjes

Na een tijdje maakt Astrid de gewaagde opmerking: “Je moet je er, zeker ook als vrouw, bewust van zijn dat als je iets heel straks aantrekt, dat het dan in de huiskamers ook over je borsten kan gaan.”

Kersseboom draagt het liefste vormloze outfits met veel kleur. “Ik heb alleen mijn oogleden laten liften. Maar dat is ook echt het enige dat ik laat doen. Verder niks. Geen botox of fillers voor mij.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Mediacourant

Chloe Strunk

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden