Arie en Romy Boomsma vieren 5-jarig huwelijk met een wel héél kneuterige activiteit Beeld BrunoPers
Arie en Romy Boomsma vieren 5-jarig huwelijk met een wel héél kneuterige activiteitBeeld BrunoPers

Arie en Romy Boomsma vieren 5-jarig huwelijk met een wel héél kneuterige activiteit

Woensdag vieren Arie en Romy Boomsma hun 'houten huwelijk': het stel is alweer vijf jaar getrouwd. Inmiddels zijn er drie kinderen in het spel onder wie een piepjonge baby, dus een glamoreus uitje met z'n tweeën zat er niet in. Het jubileum werd daarom thuis gevierd met een wel heel verrassende activiteit.

#Boerderijleven

Waar anderen uitgebreid uit eten gaan of kiezen voor een luxe weekendje weg, bleven Arie en Romy thuis bij hun drie kids. Wel hebben ze er met z'n allen een gezellige dag van gemaakt en genoten van een ultieme boerderij-bezigheid die ze in hun vorige woonplaats Amsterdam nooit hadden kunnen ondernemen: ze bouwden een kippenhok.

'Tikkeltje laatdunkend'

Op Instagram schrijft Arie bij een foto van hem en Romy: "Vijf jaar getrouwd vandaag. Samen een kippenhok in elkaar gezet. De kinderen hielpen, de dieren keken toe". Dat dat inderdaad niet de meest sexy activiteit is, weet Arie ook wel. Hij grapt: "Een tikkeltje laatdunkend, maar dat kan verbeelding zijn geweest. Net niet afgekregen voor het eten. Het was een mooie dag." In Stories deelt Arie nog een foto van het eindresultaat, met dochter Bobby (met al net zulk prachtig haar als haar moeder) tussen de kippen in het gras.

'Met onze berg kinderen'

Ook Romy staat stil bij de mijlpaal. In Stories schrijft ze bij een mooie zwart-witfoto van haar en Arie: "Vijf jaar getrouwd vandaag. En nog eindeloos veel jaren na deze met onze berg kinderen en dieren", besluit ze met een hartje.

Lees ook Schattig: Romy Boomsma deelt sprookjesachtig geboortekaartje van baby Juniper

Gezinsgeluk

Romy en Arie stapten in 2015 in besloten kring in het huwelijksbootje. Het feest vierden ze in restaurant Balthazar's Keuken in Amsterdam. Inmiddels hebben ze hun Amsterdamse 'garagewoning' verlaten en wonen ze met hun drie kinderen - Bobby (4), Mozes (2) en Juniper (0) - op hun droomboerderij onder de rook van de hoofdstad. Gisteren deelde Romy nog het sprookjesachtige geboortekaartje van haar jongste dochter, die begin juni ter wereld kwam, en het wel heel bijzondere behang dat ze vond voor de babykamer.

null Beeld
null Beeld
null Beeld

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPers

Justine WoutersonBrunoPers

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden