Anouk eerlijk over mislukte relaties: 'Ik ben een sukkel in de liefde' Beeld Getty Images
Anouk eerlijk over mislukte relaties: 'Ik ben een sukkel in de liefde'Beeld Getty Images

Anouk eerlijk over mislukte relaties: 'Ik ben een sukkel in de liefde'

Anouk (47) gaat dit weekend eindelijk trouwen met haar grote liefde Dominique (28). De zangeres is niet altijd gelukkig geweest in de liefde. Dit wordt haar derde huwelijk. In een podcast vertelt Anouk meer over haar tumultueuze liefdesleven.

Liefdesleven Anouk

In de podcast 30 minuten rauw van Ruud de Wild vertelt Anouk meer over de ups en downs van haar liefdesleven. Anouk heeft immers zes kinderen met verschillende mannen. Met twee van de mannen is ze getrouwd geweest.

De zangeres heeft altijd een groot gezin gewild en zocht een man die dat ook ambieerde. Elke keer bleek het toch geen match te zijn. "Ik ben ook gewoon een beetje een sukkel in de liefde", grapt de zangeres.

Ruud vraagt in de podcast of Anouk boos is dat haar relaties vaak mislukten. "Nou niet boos. Ik was vooral heel verdrietig en teleurgesteld. Ik wilde het natuurlijk zo goed doen. En ik wilde niet dat mijn kinderen met gescheiden ouders leefden. En nu denk ik: 'wat dat betreft is het niet één keer maar echt drie of vier keer mislukt."

Lees ook Wauw: zo zien de zes kinderen van zangeres Anouk eruit

Huwelijk met Dominique

Zaterdag 11 juni trouwt Anouk met haar grote liefde Dominique op het Malieveld tijdens een concert. Of zij voor altijd bij elkaar zullen blijven, dat durft de zangeres niet met 100% zekerheid te zeggen. "Die garantie heb je in principe nooit. Denk ik. Dat hoop je wel. Het zou idioot zijn als ik, iemand die voor de derde keer gaat trouwen, die zes kinderen heeft van vier mannen, nu gaat zeggen: 'Oh, ik weet het zeker!' Dat durf ik niet meer."

Maar Dominique is wel echt een heel andere vriend dan die ze voorheen gehad heeft. Hij heeft ook altijd een kinderwens gehad en wil graag trouwen. "Hij wilde heel veel kinderen. Nou, dat is gelukt."

De bruiloft zal 11 juni te volgen zijn via een livestream. De Nederlandse Vogue zal aanwezig zijn en het hele gebeuren filmen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Getty Images

Merel DuitGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden