Finale The voice of Holland 2019 vanuit Studio 24, Hilversum. Op de foto: Anouk Teeuwe Beeld EM-Press/Patrick van Emst
Finale The voice of Holland 2019 vanuit Studio 24, Hilversum. Op de foto: Anouk TeeuweBeeld EM-Press/Patrick van Emst

Anouk bedankt Ali B met bijzondere cover voor zijn hulp in Marokko

Anouk krijgt zolang ze vastzit in Marrakesh in Marokko veel hulp van Ali B. In een video op Instagram bedankt ze de rapper door een eigen versie van zijn nummer 'Waar ben je nou' te zingen.

Lees ook Da's slikken: zóveel geld is Anouk al kwijt aan hotel tijdens gedwongen verblijf in Marokko

De zangeres, die al ruim een maand in Marokko vastzit, noemt Ali B 'super lief'. "Ik wil je bedanken voor alles wat je hier voor me hebt gedaan en alles wat je voor me doet", vertelt Anouk. "Steeds als ik iets nodig heb, qua medicijnen, dan laat je je familie of vrienden dat brengen. Het is gewoon super lief."

Moet dat nou?

"Daar moet ik je voor bedanken op een bijzondere manier, althans ik denk dat dit vrij bijzonder is", vervolgt de zangeres. "Wij dissen elkaar altijd qua muziek. Jij vindt mij lijken op het meisje uit de film Exorcist, een ontiegelijk grappige vergelijking. En ik dis jou omdat ik je muzikaal niet zo sterk vind en dat ik vind dat je altijd staat of zit te huilen in een tv-show met nummers waarvan ik denk 'moet dat nou?'."

Hekel

Anouk heeft wat aan de tekst van 'Waar ben je nou' gesleuteld. "Het nummer waar ik zo'n hekel aan heb, ga ik voor je zingen. Ik heb vannacht natuurlijk wel gewerkt aan de tekst en de structuur en de melodie van het nummer, zodat ik het überhaupt de strot uit krijg. Ik hoop dat je het mooi vindt."

De moeilijkste beslissing ooit

Op 18 maart besloot Anouk, die zwaar astmatisch is, om in Marokko te blijven, in plaats van terug te reizen naar haar kinderen en geliefde in Nederland. Die knoop doorhakken noemde ze de "moeilijkste beslissing ooit". Geëmotioneerd liet ze in een video weten: "Ik heb overlegd met mijn longarts. Zij zei dat ik beter niet in lange rijen moet staan en in een ruimte moet zitten met andere mensen, zoals in een vliegtuig. Ik ben gewoon zo bang dat ik het oppak en meeneem naar huis. Dit is echt een groot dilemma. Ik wil gaan, maar ik vind het een te groot risico."

Groot gezin

Thuis wachten vriend Dominique en Anouk's kinderen met smart op haar terugkeer. Samen hebben Anouk en Dominique een dochter: Jelizah Rose (3), geboren in 2016. In totaal heeft de zangeres zes kinderen. De eerste drie – Benjahmin Kingsley (18), Elijah Jeremiah (16) en Phoenix Ray (14) – kreeg ze met Remon Stotijn, met wie ze acht jaar samen was. Daarna zette Anouk een kind op de wereld met rapper Unorthadox, genaamd Jesiah Dox (10). Haar zoon Sion Jethro (5) kreeg ze met Seraino Dalgliesh.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

FlairEM-Press/Patrick van Emst

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden