roy over mijn lijk Beeld still YouTube BNNVARA
roy over mijn lijkBeeld still YouTube BNNVARA

Annick en Roy uit ‘Over Mijn Lijk’ geven update: 'Goede uitslag gekregen’

Roy uit het afgelopen seizoen van Over Mijn Lijk heeft fijn nieuws te delen. De uitslag van zijn halfjaarlijkse MRI-scan is namelijk helemaal goed. “De tumor gedraagt zich rustig en is op dit moment niet gegroeid.”

Dat laten Roy en Annick weten op Instagram.

Uitbehandelde hersentumor

In december 2018 krijgt Roy te maken met meerdere epileptische aanvallen. In het ziekenhuis blijkt dat hij een hersentumor heeft. Inmiddels is Roy uitbehandeld. Dat weerhoudt hem en zijn vrouw Annick er niet van om te genieten van het leven. Tijdens de opnames van het laatste seizoen van Over Mijn Lijk zijn ze bijvoorbeeld getrouwd en hebben ze een kindje gekregen.

‘Over Mijn Lijk’-reünie

Deelnemers vertellen hoe het nu met hen gaat

Goede uitslag

Elk halfjaar moet Roy zich melden in het ziekenhuis. Er wordt dan een MRI-scan gemaakt om de tumor in de gaten te houden. Iedere keer is het weer een spannend moment. Ook deze keer was dat het, zeker omdat zijn vrouw niet mee kon om hem te steunen vanwege de griep. Roy heeft alsnog goede support mee, deelt Annick op Instagram. “We hebben weer een half jaar rust, wat kun je al blij zijn met een half jaar, hè?” Ze bedankt iedereen voor de lieve berichtjes. Daarnaast schrijft ze: “GENIETEN en taart eten nu ❤️.”

Bron: RTL Boulevard

Fleur Hartmanstill YouTube BNNVARA

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden